Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE2: Mesaj nou de vreme severa imediata! Cod Galben in judetul Constanta

Publicat:

de Prognoza din Meteo din cadrul de Meteorologie a emis un Mesaj nou de vreme severa imediata tip , valabil pentru judetul Constanta pana la ora 09.00.Specialistii de la ANM spun ca se semnaleaza ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 de metri si izolat sub 50 metri. face unele recomandari conducatorilor auto: bull; utilizarea luminilor de intalnire si ceata pe toate categoriile de drumuri;bull; adapta ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANM a emis avertizare Cod Galben de ploi și vreme rea, chiar inaintea minivacanței: pe litoral este cel mai rau

07:45, 30.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca marți dimineața in Dobrogea vor fi vant puternic și averse. Intensificari ale vantului vor fi și in sud-vestul țarii, in județul Caraș-Severin. Specialiștii au emis avertizari cod galben.

Alerta meteo - ANM a emis un Cod Galben de vreme rea in zeci de localitați

12:55, 20.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vant valabila sambata, pana la ora 17:00, in mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.

Alerta meteo imediata. Cod Galben in mai multe județe. Iata lista localitaților afectate de ceața

08:51, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca este ceața in numeroase localitați din Moldova, Ardeal și Doborogea. Specialiștii spun ca este ceața care determina scaderea vizibilitații sub 200 m, izolat sub 50 m. Ei au emis avertizari cod galben

Avertisment ANM de ultima ora! Cod Galben de ceața in mai multe localitați din Romania

09:15, 31.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de ceața in mai multe localitați din țara. Iata lista zonelor afectate de avertismentul meteorologilor!

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Alerta meteo imediata. Ceața densa in nordul Moldovei. Iata lista localitaților afectate

08:30, 10.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca in mai multe localitați din nordul Moldovei este ceața densa. Specialiștii au emis cod galben. Acesta este valabil duminica, pe parcursul dimineții.

Specialiștii ANM anunța un episod de iarna severa in Romania: zonele unde lovesc ninsorile și ploile

19:55, 13.02.2024 - Florinela Georgescu, director executiv in cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a explicat ca in aceasta noapte, dar și miercuri vom avea parte de ploi pe arii extinse, iar in zonele montane vom avea ninsori puternice. Pe finalul saptamanii vom inregistra o noua scadere a temperaturilor.…

Prognoza meteo luni, 12 februarie: vreme calda, dar cu ploi. Unde bate vantul cu putere

07:40, 12.02.2024 - Ziua de luni, 12 februarie, aduce in continuare temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, dar și ploi. Maximele termice se vor situa intre 13 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 3 și 9 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).


Ce parere ai despre aceasta stire?