Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE - Monolitul metalic descoperit în deșertul din Utah a dispărut în mod misterios!!! VIDEO - Misterere recente: monoliti ciudati aproape identici, din fier, descoperiti in SUA (UTAH) si Piatra Neamt (langa o cetate dacica)

Publicat:

Un monolit misterios metalic a fost descoperit in urma cu cateva zile pe platoul din Piatra-Neamț. Este vorba despre un obiect similar celui aparut intr-o zona izolata din statul american Utah.  

Citeste articolul mai departe pe newsbuzau.ro…  

Sursa articol: newsbuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Camion rasturnat in sensul giratoriu de langa Spitalul Municipal Turda! (UPDATE: Șoferul a fost dus la spital!)

23:50, 16.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta seara in zona cartierului Turda Noua din municipiul Turda. Din primele informații, un camion s-a rasturnat in sensul giratoriu de langa Spitalul Municipal Turda. TurdaNews a solicitat informații suplimentare atat de la ISU, cat și de la IPJ Cluj. Vom reveni cu…

FOTO: Camion rasturnat in sensul giratoriu de langa Spitalul Municipal Turda! (UPDATE: Șoferul a fost dus la spital!)

20:45, 16.04.2024 - Un accident rutier a avut loc in aceasta seara in zona cartierului Turda Noua din municipiul Turda. Din primele informații, un camion s-a rasturnat in sensul giratoriu de langa Spitalul Municipal Turda. TurdaNews a solicitat informații suplimentare atat de la ISU, cat și de la IPJ Cluj. Vom reveni cu…

O femeie a gasit 16.800 de euro langa o clinica din Piatra-Neamț. Cine este barbatul care i-a pierdut

19:05, 29.03.2024 - O femeie in varsta de 34 ani a gasit un plic cu 16.800 euro in parcarea unei clinici medicale din Piatra-Neamt. Nu s-a gandit nicio clipa sa-i pastreze si i-a dus la Poliție in speranța ca oamenii legii il vor gasi pe pagubaș.

Ce s-a aflat despre martorul misterios din cazul tinerei insarcinate, ucise de patron, in București. A facut un apel video langa trupul neinsuflețit al Ioanei Beatrice

20:45, 27.03.2024 - Au trecut patru luni de cand Ioana Beatrice, tanara in varsta de 24 de ani, a fost ucisa de patronul magazinului la care lucra. Barbatul și-a recunoscut fapta, iar acum se crede ca nu ar fi fost singur in ziua respectiva. O persoana ar fi asistat la scenele șocante.

Caz șocant in Piatra Neamț! Un barbat, gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de familie

19:36, 26.03.2024 - Un barbat din Piatra Neamț a fost gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de catre familia sa. Descoperirea macabra a avut loc pe un drum forestier din afara localitații. Familia este devastata de durere din cauza pierderii.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Batran dat disparut, gasit intr-un canal langa Vadu Roșca; el a fost incredintat familiei

00:50, 08.02.2024 - Comunicat de presa: Mobilizare pentru gasirea unui batran dat disparut La data de 06 februarie, ora 15.30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurala Golești au fost sesizați prin apel telefonic cu privire la faptul ca, un barbat de 79 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat de la domiciliu…


Ce parere ai despre aceasta stire?