Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UPDATE Curtea Constituţională a amânat pentru 20 mai decizia cu privire la completurile specializate

Publicat:

a amanat pentru 20 mai dezbaterea sesizarii lui privind un posibil conflict juridic intre Parlament si pe tema completurilor specializate in dosare de coruptie. 20 mai este aceesi zi in care la se judeca ultimul termen din dosarul „angajarilor fictive”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(live/update)„Rușine! Jos PAS, jos Maia Sandu!” Ședința la Parlament cu scandal și proteste chiar la tribuna

15:00, 13.06.2024 - Deputații se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi, printre subiecte se regasește și proiectul pentru modificarea Legii cetațeniei Republicii Moldova, dar și cel cu privire la aprobarea Raportului privind executarea bugetului de stat pe anul 2023.

(live/update) CSM a audiat-o pe Svetlana Balmuș, candidata la funcția de judecator CSJ: Soțul a fost la munca, nu la batut campii

17:10, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(live/update) CSM, in ședința: Concursurile pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la CSJ și CA Chișinau, pe ordinea de zi

10:05, 04.06.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii se intrunește in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, printre care și cel cu privire la concursul pentru suplinirea, prin transfer temporar, a funcțiilor vacante de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(video) Soarta lui Gribincea la CSJ, inca incerta. Stamate: Sa vedem ce va decide CSM. Daca nu se vor suplini funcțiile, va fi un alt concurs

22:10, 27.05.2024 - Fosta președinta a Comisiei juridice numiri și imunitați din Parlament, Olesea Stamate susține ca Vladislav Gribincea „nu a picat testul la Curtea Suprema de Justiție”. „Din cate ințeleg, CSM nu a admis dosarul acestuia, deoarece nu ar fi fost prezentate anumite documente. Daca decizia va ramane in…

Chiritoiu: Sustinem pozitia ASF cu privire la proiectul de modificare a Legii RCA

19:30, 26.05.2024 - Consiliul Concurentei sustine proiectul de modificare a Legii RCA initiat de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care se afla depus la Parlament, iar saptamana viitoare va veni cu o pozitie referitoare la fiecare amendament, a declarat presedintele autoritatii, Bogdan Chiritoiu, la Sinaia,…

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe proiectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:31, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Amuzament pe priectul cu privire la locuințe: „-Cantareții la pian ce repara? - Daca canta la nervi - veniți cu o alta inițiativa!”

13:20, 16.05.2024 - Deputații se intrunesc intr-o noua ședința astazi, 16 mai. Pe ordinea de zi figureaza 21 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind desfașurarea referendumului republican constituțional.

(foto/update) Alerta la Botanica: Doua genți suspecte, gasite pe strada Independenței. Au intervenit serviciile specializate

10:26, 02.04.2024 - Doua genți suspecte au fost depistate fara supraveghere, cu puțin timp in urma, pe strada Independenței, din sectorul Botanica al capitalei. (update) In urma verificarilor, in gențile gasite nu a fost depistat nimic suspect.


Ce parere ai despre aceasta stire?