Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul ditre salvatorii din peștera din Thailanda l-a dat în judecată pe Elon Musk

Publicat:

Scafandrul britanic, care a ajutat la salvarea a 12 sportivi si a antrenorului lor blocati anul acesta intr-o peștera din Thailanda, l-a dat in judecata pe miliardarul american pentru defaimare, dupa ce acesta l-a acuzat pe scafandru ca este un "abuzator de copii", transmite postul BBC, preluat de mediafax.

Musk a facut mai multe acuzații impotriva scafandrului fara dovezi, inclusiv ca era un "abuzator de copii".

Scafandrul solicita despagubiri in valoare de 75.000 de dolari și o interdicție impotriva lui Musk, pentru a evuta acuzații ulterioare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clotilde Armand, dupa ce a fost trimisa in judecata: Un caz penibil, cu acuzații ridicole

16:55, 25.04.2024 - Un caz penibil, deschis la plangerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, in care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro, este reacția primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, dupa ce a fost trimisa in judecata de Parchetul de pe langa

Mozilla, „cu ochii” pe WhatsApp. Ce acuzații lanseaza impotriva aplicației de mesagerie deținuta de Meta

11:25, 24.04.2024 - In 2024, patru miliarde de oameni, aproximativ jumatate din populația lumii, din 64 de țari, se vor indrepta spre urne, iar WhatsApp se afla in mijlocul unui scandal, in acest sens. Companiile de social media precum Meta, YouTube și TikTok, și-au promis sa protejeze integritatea la alegeri, cel puțin…

Trei copii, la un pas de moarte. Mama lor a stropit lenjeria de pat cu o substanța impotriva puricilor

16:55, 22.04.2024 - Trei copii din Iași au fost transportați de urgența la spital, din cauza unei intoxicații grave. Din informațiile aparute pana in prezent, totul s-a intamplat din cauza unei substanțe nocive.

Ancheta impotriva lui Elon Musk in Brazilia. Miliardarul riposteaza: 'Acest judecator a tradat cu nerusinare si in mod repetat Constitutia si poporul brazilian'

07:35, 08.04.2024 - Un judecator al Curtii Supreme din Brazilia a dispus duminica deschiderea unei anchete impotriva lui Elon Musk, proprietarul platformei X (fosta Twitter), care l-a acuzat de "cenzura" si i-a cerut demisia pe aceasta retea sociala, scrie AFP.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Silvestru Șoșoaca nu mai are ordin de protecție impotriva Dianei Șoșoaca! Senatoarea a facut acuzații grave: ”Nu ma intereseaza nici daca traiește, nici daca moare”

16:15, 05.04.2024 - Vești proaste pentru Diana Șoșoaca! A fost anulat ordinul de protecție pe care l-a obținut impotriva soțului ei! Silvestru Șoșoaca este foarte revoltat de situația in care se afla și a facut declarații tranșante la adresa soției sale, care se pregatește sa divorțeze de el.

Elon Musk versus „parintele” ChatGPT: Cum se apara compania de inteligența artificiala OpenAI dupa ce miliardarul a dat-o in judecata

13:01, 06.03.2024 - OpenAI, startup-ul care a lansat ChatGPT, a reacționat dupa ce a fost dat in judecata de Elon Musk. Compania de inteligența artificiala pe care Musk a co-fondat-o susține, intr-o postare pe site-ul sau, ca miliardarul nu a avut o contribuție semnificativa in dezvoltarea și succesul acesteia.

Acces Direct. Sora profesorului disparut, acuzații grave la adresa fostei cumnate. De ce susține ca Anișoara a vrut sa scape de cei doi copii / VIDEO

22:10, 28.02.2024 - Dupa ce a acuzat-o ca i-a furat banii de pe card fostei soacre, Ana face noi acuzații la adresa Anișoarei. Ana susține ca, de fapt, a vrut sa scape de cei doi copii in trecut, atunci cand a spus daca fosta cumnata poate sa ii la munca in Anglia.


Ce parere ai despre aceasta stire?