Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre supraviețuitorii tragediei din 2 Mai a răbufnit după ce a auzit declarațiile lui Mihai Pascu: Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume!

Publicat:
Unul dintre supraviețuitorii tragediei din 2 Mai a răbufnit după ce a auzit declarațiile lui Mihai Pascu: Vreau să se știe și să audă cât mai multă lume!

Unul dintre supraviețuitorii tragediei din 2 Mai a rabufnit dupa ce a auzit declarațiile lui : Vreau sa se știe și sa auda cat mai multa lume!Unul dintre tinerii care a fost lovit de mașina condusa de și a supraviețuit a vorbit pentru prima data dupa

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Supraviețuitorii tragediei din 2 Mai, audiați la Judecatoria Mangalia. Ce se intampla cu procesul

08:20, 18.04.2024 - Cei trei tineri raniți in accidentul cumplit din 2 Mai, martori la moartea prietenilor lor, sunt chemați joi, 18 aprilie 2024, la audieri, de judecatoarea amenințata cu suspendarea de catre Consiliul Superior al Magistraturii.

Tatal Robertei, tanara ucisa de Vlad Pascu, a rabufnit dupa declaratiile revoltatoare ale lui Mihai Pascu. „A fost ingropata intr-un sac”

08:41, 10.04.2024 - La mai bine de jumatate de an de la momentul in care fiul lui, care a urcat la volan sub influența unui cocktail de substanțe interzise, a provocat un accident devastator, omorand pe loc doi tineri – Roberta Dragomir și Sebastian Olariu – Mihai Pascu a rupt tacerea. Inainte de a intra in sala de […]…

Ce spune Mihai Pascu, despre fiul sau care, drogat fiind, a ucis doi tineri in 2 Mai. Barbatul susține ca tanarul nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei: „Vlad nu este...”

11:56, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal tanarului care, drogat fiind, a urcat la volan și a ucis doi tineri, in 2 Mai, a acordat un interviu controversar despre fiul sau. Mihai Pascu susține ca Vlad Pascu nu consumase substanțe interzise in noaptea tragediei.

Mihai Pascu, interviu controversat despre fiul sau care a omorat doi oameni. Vlad Pascu a vorbit și el pentru prima data de la tragedie/ VIDEO

10:25, 09.04.2024 - Mihai Pascu, tatal lui Vlad Pascu, a acordat un interviu controversat in care a vorbit despre fiul sau. Printre declarațiile revoltatoare se numara și faptul ca susține ca fiul sau nu s-a drogat in noaptea accidentului.

Simona Halep a rabufnit dupa ce a auzit declarațiile danezei Caroline Wozniacki: 'Sa i se traduca, daca nu ințelege'

23:15, 25.03.2024 - Simona Halep a rabufnit dupa ce a auzit declarațiile danezei Caroline Wozniacki: 'Sa i se traduca, daca nu ințelege'Simona Halep (32 de ani) a revenit in țara dupa ce a participat la turneul de la Miami. Ea a pierdut in primul tur, cu Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6.La ieșirea de pe aeroportul…

Senatorul PSD Daniel Zamfir a rabufnit dupa declarațiile lui Bolos: Da iar cu bata-n balta! Nu crestem nicio taxa ca sa platim pensiile majorate!

20:55, 18.03.2024 - Senatorul PSD, Daniel Zamfir a rabufnit dupa declarațiile lui Bolos: Da iar cu bata-n balta! Nu crestem nicio taxa ca sa platim pensiile majorate!Senatorul PSD Daniel Zamfir a declarat ca Marcel Bolos „da iar cu bata-n balta” si a subliniat ca „nu crestem nicio taxa ca sa platim pensiile majorate”.…

Ce au decis judecatorii in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu! Sentința este definitiva

13:05, 22.02.2024 - Judecatorii au luat o decizie de ultim moment in cazul tragediei de la 2 Mai. Vești proaste pentru Vlad Pascu, baiatul care a omorat cu mașina doi adolescenți! Sentința este definitiva in ceea ce-l privește pe tanar!

Procesul tragediei de la 2 mai - Ultima decizie a instanței cu privire la Vlad Pascu

12:30, 22.02.2024 - Vlad Pascu, autorul accidentului mortal de la 2 Mai din vara anului trecut, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile, iar decizia data joi de Tribunalul Constanta este definitiva. Tot joi, la Mangalia, incepe procesul in dosarul in care Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infractiunilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?