Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre răpitorii ,,centuristei” din Constanța a făcut pușcărie pentru că a violat fiica unui senator

Publicat:

Descoperire interesanta despre individul care ar fi obligat o centurista din Constanța sa-i faca bani la Rm. Sarat. Pe cand avea 31 de ani, Orhan Șachir, de 40 de ani, a devenit vedeta in Constanța dupa ce, impreuna cu un prieten, a luat cu forța o tanara de 20 de ani, fiica de fost senator, […] dintre rapitorii ,,centuristei” din Constanța a facut pușcarie pentru ca a violat fiica unui senator apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe opiniabuzau.ro…  

Sursa articol: opiniabuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, trimis in judecata: Cați ani de pușcarie risca

09:15, 23.04.2024 - Procuratura Generala (PG) informeaza despre finalizarea urmaririi penale și transmiterea in instanța de judecata a cauzei penale de invinuire a barbatului in varsta de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata in varsta de 5 ani.

Imaginile tragediei de la Conacu, judetul Constanta: Un barbat de doar 44 de ani, gasit spanzurat in anexa unei case cuprinse de flacari (FOTO+VIDEO)

13:15, 15.04.2024 - Descoperire macabra intr o locuinta cuprinsa de flacari, in localitatea Conacu din judetul Constanta. O casa din localitate a devenit scena unei pierderi devastatoare pentru familia unui barbat de doar 44 de ani, care a fost gasit spanzurat. Tristetea a cuprins satul in urma acestei tragedii, satenii…

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Ceapa și usturoiul de Buzau, la Targul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii

00:11, 23.02.2024 - Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) organizeaza Targul de Dragobete, in curtea institutiei, in perioada 23-25 februarie 2004, cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia, a anuntat instituția. Expozantii vor oferi consumatorilor o gama variata de produse traditionale, dar…


Ce parere ai despre aceasta stire?