Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, din nou singur. George Clooney s-a despărţit de iubita sa

Publicat:

Motiv de bucurie pentru femeile din intreaga lume. Unul dintre cei mai ravniti burlaci de la Hollywood este din nou singur. s-a despartit de iubita sa, .

Cei doi au avut o relatie de doi ani. Potrivit surselor apropiate cuplului, Stacy a fost cea care i-a dat papucii lui George, pentru ca acesta nu-si doreste copii. Exista insa si alte zvonuri, potrivit carora cei doi s-au despartit din cauza ca actorul ar fi avut un program incarcat.

Actorul american, in varsta de 52 de ani, a fost casatorit cu , intre 1989 si 1992. Dupa acest mariaj…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

COTAR cere oprirea unui proiect de lege pe motiv ca limiteaza abuziv sumele datorate consumatorilor de asigurari

19:35, 08.05.2024 - COTAR atenționeaza UE, Guvernul și mai ales cei 10 milioane de asigurați din Romania ca amendamentele propuse de un importat grup parlamentar din Camera Deputaților sunt nocive și abuzive, iar pagubitul va fi nevoit sa contribuie la reparația mașinii. Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati…

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Desparțire neașteptata in showbiz-ul internațional! Un celebru actor și iubita sa au pus capat relației / FOTO

16:35, 22.02.2024 - Eate vestea momentului in showbiz-ul internațional! Un cunoscut actor de la Hollywood s-a despartit de iubita lui la cateva zile dupa ce a cunoscut copiii. Iata despre cine este vorba, dar și de ce a luat starul din cinematografie aceasta decizie!

Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat oficial! Cei doi s-au desparțit dupa aproape 20 de ani de casnicie

09:25, 21.02.2024 - Este oficial! Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat. Anunțul a fost facut, in urma cu puțin timp, de catre un judecator care a declarat ca actorul de la Hollywood si sotia sa de aproape doua decenii, sunt acum divortati din punct de vedere legal, potrivit documentelor depuse, in cursul…

Ralflo, componentul trupei Alb Negru, s-a desparțit de iubita! Artistul vorbește despre motivul separarii: "Eu am facut totul" / Video

22:45, 15.02.2024 - Ralflo, componetul trupei Alb Negru, vorbește despre desparțirea de iubita. Artistul face declarații exclusive despre motivele separarii. Cantarețul spune ca a facut totul de dragul persoanei iubite.


Ce parere ai despre aceasta stire?