Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unul dintre cei mai bogați barbați din lume a murit

Publicat:

Miliardarul britanic , duce de Westminster, a murit marți la varsta de 64 de ani, a anunțat o purtatoare de cuvant a familiei acestuia, citata de AFP."El a fost adus la spital de la proprietatea sa , din comitatul Lancashire (nord-vestul Angliei), unde i se ...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit miliardarul si filantropul Jim Simons. „Am castigat o multime de bani si i-am dat aproape pe toti”

16:10, 13.05.2024 - Investitorul miliardar James Simons, matematician si spargator de coduri din Razboiul Rece care a fondat unul dintre cele mai cunoscute si mai profitabile fonduri speculative din lume, Renaissance Technologies, a incetat din viata la varsta de 86 de ani, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Un tanar de 21 de ani a batut doi barbați la beție. Unul dintre ei a murit

15:21, 17.03.2024 - Un tanar de 21 de ani, care a batut doi barbați, sambata, 16 martie 2024, din care unul a decedat, a fost reținut de polițiști - au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava.

Incendiu devastator in Buzau. Doi barbați au murit, dupa ce au ars de vii in propria lor casa

09:05, 08.03.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs in Buzau! Doi barbați au fost gasiți morți in casa, dupa ce aceasta a luat foc. Victimele au ars de vii, iar focul s-a extis foarte repede. Pompierii au scos carbonizați dintre flacari pe cei doi.

Doi frați au murit la o stana din Feldru. Pompierii i-au gasit inconștienți

08:10, 27.02.2024 - Doua echipaje SMURD și un echipaj de pompieri au intervenit luni seara, intr-o zona greu accesibila a localitații bistrițene Feldru, dupa ce doi barbați in varsta de aproximativ 30 de ani au fost gasiți inconștienți intr-o incapere a unei ferme. ”Din pacate, cei doi barbați in varsta de 28 ani, respectiv…

FELDRU: Doi frați au murit intoxicați cu monoxid de carbon, intr-o casa din Feldru

07:25, 27.02.2024 - Doi frați au fost gasiți morți aseara, intr-o casa din extravilanul comunei Feldru. Cei doi ingrijeau acolo oile familiei și, cel mai probabil, s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Pe raza localitații Feldru, intr-o zona greu accesibila, au fost descoperiți doi barbați in varsta de aproximativ 30 de…

Cei doi barbați gasiți inconștienți la stana au murit. Poliția a deschis dosar penal

23:20, 26.02.2024 - Cei doi tineri gasiți in stare de inconștiența, luni seara, intr-o incapere dintr-o stana din Feldru, județul Bistrița-Nasaud, au murit. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Un barbat a sesizat prin 112 faptul ca intr-un imobil din extravilanul localitații Feldru doua persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?