Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou simptom înșelător al infecției cu COVID-19 a fost descoperit de oamenii de știință

Publicat:

Noul coronavirus ar putea provoca pierderea subita și permanenta a auzului. Pana acum, se știe ca infecția cu noul coronavirus afecteaza corpul uman in diverse moduri, de la pierderea gustului și mirosului la probleme digestive. Vești bune pentru bugetari, dar proaste pentru mediul privat. Cresc salariile MASIV, insa doar la stat Acum, medicii au facut o noua analiza și au ajuns la concluzia ca boala produsa de coronavirus poate afecta auzul. Oamenii de știința au dezvaluit ca persoanele afectate de aceasta afecțiune ar putea suferi de pierderea auzului, care poate dura luni intregi. O echipa…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024: Oportunitate unica pentru oamenii de știința de la NASA

01:15, 08.04.2024 - Astazi, 8 aprilie 2024, oamenii de știința de la NASA sunt pregatiți sa urmareasca cu atenție o rara și fascinanta eclipsa totala de soare ce va avea loc in America de Nord și Mexic. Fenomenul va fi subiectul unui amplu studiu, iar NASA va utiliza avioane și rachete pentru a monitoriza și a ințelege…

Oamenii de știința incearca sa afle ce a provocat moartea a mii de pinguini

07:26, 06.04.2024 - Oamenii de știința incearca sa afle ce a provocat moartea a mii de pinguini din America de Sud și Antarctica. Deși in zona exista focare de gripa aviara, testele facute pe pinguini nu au fost concludente. Probele au fost trimise la mai multe laboratoare d

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Optimizarea antrenamentelor: ce au elaborat oamenii de știința din Franța și Marea Britanie

23:20, 09.03.2024 - Oamenii de știința din Franța și Marea Britanie au dezvoltat un model matematic pentru a optimiza antrenamentele și a imbunatați rezultatele. La crearea modelului, experții au luat in considerare variabilitatea controlului motor și influența creierului asupra procesului de executare a mișcarilor. {{504568}}Datorita…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

09:45, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Unul din doi tineri gata sa plece din Franța!

16:15, 23.02.2024 - Mai mult de unul din doi tineri francezi este gata sa plece din țara lor, arata un sondaj OpinionWay pentru E conomieMatin și Taiga.  Cercetarea arata ca majoritatea (54%) dintre tinerii francezi cu varsta cuprinsa intre 18 și 24 de ani sunt hotarați sa paraseasca Hexagonul din cauza climatului politic…

O noua specie de anaconda, descoperita in America de Sud

05:21, 21.02.2024 - Anacondele verzi sint cei mai grei și unii dintre cei mai lungi șerpi din lume. Ele traiesc in principal in riuri și zonele umede din America de Sud. Un nou studiu a schimbat percepția oamenilor de știința despre aceste reptile, deoarece se pare ca anacondele verzi se impart in doua specii diferite…


Ce parere ai despre aceasta stire?