Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde petrec romanii Ziua Indragostiților. Ce țara a devansat Italia ca destinație romantica

Publicat:

Ziua Îndragostiților este un prilej bun de evadare cu persoana iubita. Cele mai cautate destinații interne pentru acest an sunt Predeal, Sinaia, Calimanești și .
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai apreciate mancaruri din Europa in perioada Paștelui. Ce prefera romanii și ceilalți europeni

06:45, 03.05.2024 - Sarbatoarea Paștelui aduce cu sine o varietate de preparate culinare tradiționale, fiecare țara avand propriile sale obiceiuri și preferințe. Daca in Romania pasca și mielul sunt la mare cautare, in Italia se lauda cu „Agnello al Forno”, Grecia cu „Magiritsa”, iar Spania cu „Torrijas”

Sondaj INSCOP - Unde petrec romanii de 1 Mai

09:06, 01.05.2024 - Peste 65% dintre romani petrec ziua de 1 Mai acasa, cu familia, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Mai putin de 4% dintre cei chestionati aleg sa mearga la mare de 1 Mai.

Romanii si-au schimbat destinatiile pentru minivacanta de 1 mai si Paste 2024. Mama nu mai e favorita turistilor

20:00, 22.04.2024 - Romanii care isi mai fac planuri pentru minivacanta de 1 mai si Paste 2024 au preferinte surprinzatoare. Statiunea Mamaia a fost detronata din topul preferintelor. Printre cele mai cautate destinații se numara Baile-Felix, Vatra Dornei sau Delta Dunarii. Unde pleaca romanii in minivacanta? In 2024,…

VIDEO | Romanii din Italia sunt in alerta - Situația este tot mai grava: 'Nu mai este de trait aici'

08:50, 18.04.2024 - Naty Badea, sora cunoscutului prezentator TV Mircea Badea, a vorbit despre experiența sa de viața in Italia. Ea s-a stabilit acolo impreuna cu fiica ei in 2021, insa acum vorbește despre nemulțumirile legate de creșterea infracționalitații in intreaga țara.

Trafic intens pe DN1 Ploiești – Brașov. Se circula in colana intre stațiunile de pe Valea Prahovei

16:30, 25.02.2024 - Centrul Infotrafic informeaza ca in acest moment se circula in conditii de aglomeratie pe DN 1 Ploiesti – Brasov, intre statiunile Predeal si Busteni, precum si intre Sinaia si Comarnic. Conform unui comunicat al Infotrafic, sunt formate coloane lungi de autovehicule, ce se deplaseaza cu viteza redusa…

Destinație surpriza aleasa de turiștii romani: S-au facut deja rezervari de peste 2 milioane de euro pentru 2024

19:25, 20.02.2024 - Romanii au rezervat vacante de peste 2 milioane de euro pentru vara 2024 la Targul de Turism Online, cresterea comparativ cu editia 2023 fiind de 20%. Statiunea Eforie, pachetele de cinci nopti de cazare cu mic dejun si hotelurile de 3 stele au fost preferate de turisti. ”Mii de romani au ales sa-si…

Alexia Eram și Mario Fresh, escapada romantica de Ziua Indragostiților! Cei doi au ales o destinație spectaculoasa / FOTO

11:20, 14.02.2024 - Alexia Eram și Mario Fresh petrec la superlativ Ziua Indragostiților! Cei doi au plecat intr-o escapada romantica in Europa și au ales o destinație de vis! Alexia Eram a postat imagini spectaculoase din cea mai recenta vacanța! Iata cum iși petrec cea mai romantica zi din an.

Viața Sfantului Valentin. Cine a fost și de ce romanii sarbatoresc Ziua Indragostiților pe 14 februarie

09:10, 13.02.2024 - Sfantul Valentin este sarbatorit maine in calendarul ortodox. Ei bine, noi iți vom spune care a fost viața acestui sfant. Iata cine a fost, dar și de ce romanii sarbatoresc Ziua Indragostiților pe data de 14 februarie!


Ce parere ai despre aceasta stire?