Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Una dintre cele mai iubite cântărețe, pusă la zid: ”Arată ca un sac de oase, e prea slabă ca să apară la TV”

Publicat:

Este considerata drept una dintre cele mai sexy femei din lume, dar ultimele sale apariții i-au îngrijorat pe fani.

Dupa divorțul de fotbalistul , și-a gasit marea dragoste în persoana lui Jean-Bernard Fernandez-Versini, cu care s-a casatorit în anul 2014.

Artista britanica în vârsta de 32 de ani este în juriul X Factor, iar fanii ei au observat o schimbare șocanta a look-ului.

Deși nu a fost niciodata prea plinuța, de data aceasta, Cheryl a aratat  în timpul emisiunii un corp foarte slabit,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spala-te pe fața cu apa in care ai fiert cartofii. Va face minuni pentru tenul tau, iar efectele nu vor intarzia sa apara

14:25, 28.05.2024 - Ai fiert cartofii in apa rece? Nu arunca lichidul obținut la final, cand vrei sa prepari mancare. Folosește apa in care ai fiert tuberculii pentru a-ți ingriji pielea tenului, pentru a o tonifia, hidrata sau pentru a calma umflaturile și cearcanele de sub ochi. Efectele nu vor intarzia sa apara, spun…

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Armenia nu va participa la finanțarea activitații ODKB in 2024. Distanțarea de Rusia tot mai evidenta

21:50, 08.05.2024 - Armenia se va abține de la finanțarea activitații ODKB (Organizatia Tratatului de Securitate Colectiva, OTSC) in 2024, a anuntat secretarul de presa al Ministerului Afacerilor Externe al republicii, Ani Badalian, agenției Factor.am.

Cine ne apara copiii de droguri? Avem psihologi doar „pe hartie”.

17:55, 23.04.2024 - Legalizarea unor droguri in unele tari nu a rezolvat problema traficului si consumului, care au crescut, iar in acelasi timp s-au inregistrat mai multe decese, a declarat Ministrul Familiei, Tineretului și Egalitații de Sanse, Natalia Intotero.

Protest la Agentia pentru Sport și la Ministerul Muncii. Angajații din Tineret și Sport se plang de salariile mici, lipsa de personal și slaba organizare: „Nu mai știm care sub ce minister suntem, ce subordonata suntem”

14:25, 23.04.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Sindicatul National Tineret si Sport (SNTS) protesteaza, marți, in Capitala pentru a atrage atenția asupra salariilor mici, lipsei de personal și slabei organizari din acest domeniu de activitate. Andy Nogy, președintele SNTS, a explicat pe larg, pentru B1 TV, care…

Netflix anunța o mare lovitura: unul dintre cele mai iubite seriale va avea inca 2 sezoane

21:50, 20.04.2024 - Netflix are o veste buna pentru pasionații de seriale și anunța faptul ca serialul ”The Witcher” va mai avea inca 2 sezoane. In prezent se filmeaza sezonul 4, iar imediat dupa aceea vor incepe filmarile la sezonul 5.

China: Atenție Filipine, sa nu apara cumva calul Troian!

17:46, 08.04.2024 - SUA, Japonia, Australia și Filipine au organizat, duminica, pentru prima data, exerciții militare comune in largul Marii Chinei de Sud. Presa filipineza a relatat, fara scrupule, ca practica celor patru țari este menita sa contrabalanseze China. Daca luam in considerare summitul SUA-Japonia-Filipine…

Zodiile ce vor avea parte de o schimbare radicala in viața de echinocțiul de primavara: astrele vor fi in favoarea lor

13:45, 19.03.2024 - Iata care sunt zodiile care ar putea avea parte de aceasta schimbare semnificativa:Berbec (21 martie - 19 aprilie)Pentru nativii Berbec, echinocțiul de primavara poate fi un moment de renaștere personala și profesionala. Energia revigoranta a primaverii ii poate inspira pe acești nativi sa-și urmeze…


Ce parere ai despre aceasta stire?