Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ultim omagiu pentru Gheorghe Gomoiu

Publicat:

Cei care l-au iubit si l-au admirat pe cel ce a fost , i-au putut aduce acestuia un ultim omagiu. Acestia au fost asteptati in holul Teatrului”, acolo unde toti cei care l-au cunoscut i-au adus un ultim omagiu marelui artist. Reamintim faptul ca acesta s-a stins din viata la 77 de ani. 

Adauga comentariu

Nume*

Email*

Anunta-ma daca apar comentarii noi

Trimite

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Duminica, la teatrul din Pitești, „Cu sufletul nu-i de glumit”

07:05, 26.05.2024 - Duminica, 26 mai, de la ora 19, in Sala Mare a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești se joaca spectacolul cu piesa „Cu sufletul nu-i de glumit”, dupa un text al scriitorului austriac de origine bulgara Dimitre Dinev, in regia artistica a lui Sorin Militaru.

Un dascal viciat vine la teatrul din Pitesti

09:31, 18.05.2024 - Sambata seara (18 mai), de la ora 19, in Sala Mare a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitesti este programat spectacolul „Pedagog de scoala noua”, o adaptare dupa binecunoscutele „Momente și schițe” ale lui I.L. Caragiale, regia artistica fiind semnata de Daniel Bucur.

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii anunța ploi, vijelii si grindina in Romania. Care sunt cele mai afectate localitati din țara

14:55, 06.05.2024 - Cu doar cateva minute in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o noua avertizare imediata de ploi, vijelii si grindina. Care sunt zonele vizate și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu

23:06, 02.05.2024 - Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu The post ULTIM OMAGIU Cu profunda compasiune transmit sincere condoleanțe colegului meu, Catalin Lungu first appeared on Informatia Zilei .

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

S-a incheiat stagiunea 2023 – 2024 a Teatrului de Stat Constanta. Urmeaza reprezentatii la mai multe festivaluri nationale si renovarea Salii Studio

17:05, 02.05.2024 - Reamintim ca incepand cu anul 2022, spectacolele Teatrului de Stat Constanta se joaca pe scena Salii Studio Teatrul de Stat Constanta a incheiat stagiunea 2023 ndash; 2024 odata cu avanpremiera spectacolului "Casa Bernardei Alba". Reprezentantii institutiei au transmis ca in lunile mai si iunie, actorii…

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.


Ce parere ai despre aceasta stire?