Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un troleibuz a intrat într-o staţie de aşteptare pe bulevardul Constantin Negruzzi din Capitală (FOTO)

Publicat:

Un troleibuz a intrat intr-o statie de asteptare pe bulevardul din Capitala.Daca ai fost martorul unei situatii interesante, expediaza imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul optiunii STIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atenție, șoferi! Acțiunile de filmare pun pe stop traficul de pe strada Alexei Mateevici din Capitala: Ruta de troleibuz nr. 3, redirecționata

10:35, 20.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca astazi, 20 aprilie 2024, in intervalul orelor 16:00 - 22:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe str. Alexei Mateevici, in legatura cu desfașurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Consilierii Locali Sector 6 au aprobat doua proiecte pentru construirea unui spital pe bulevardul Timisoara

18:05, 16.04.2024 - Consilierii Locali Sector 6 au aprobat doua proiecte pentru construirea unui spital pe bulevardul TimisoaraConsilierii Sectorului 6 au aprobat, marti, cu unanimitate, doua proiecte privind finantarea construirii unui spital generalist pe bulevardul Timisoara din Capitala.

(foto) Incident cu scantei in capitala: Firele electrice ale unei linii de troleibuz s-au rupt intr-o intersecție

14:10, 14.04.2024 - Incident cu scantei in capitala. Firele electrice ale unei linii de troleibuz s-au rupt la intersecția strazii Alexei Mateevici cu strada Aleksandr Pușkin. Totul s-a intamplat astazi, 14 aprilie, in jurul orei 13:30.

Incendiu devastator – doi oameni au murit deja, alții sunt la spital

19:16, 13.04.2024 - Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitala. Doua persoane au murit, dupa ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panica, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informeaza…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

O noua stație de așteptare, amenajata la Rișcani: A fost instalat semaforul pietonal pe strada Bogdan Voievod

08:15, 05.04.2024 - O noua stație de așteptare a transportului public a fost amenajata pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Rișcani. Este vorba despre un pavilion dublu, care a fost deja conectat la rețeaua de iluminat public, anunța primarul capitalei.

Primaria Chișinau: O noua stație de așteptare a transportului public a fost amenajata 

12:10, 04.04.2024 - O noua stație de așteptare a transportului public a fost amenajata pe str. Bogdan Voievod, din sectorul Rișcani. Este vorba despre un pavilion dublu, care a fost deja conectat la rețeaua de iluminat public, pentru confortul maxim al calatorilor. Asta dupa ce stația inițiala a fost demontata, in contextul…

Hoț prins in flagrant intr-o stație de autobuz din Targu Mureș

23:11, 15.03.2024 - Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale Targu Mureș au organizat joi, 14 martie, o acțiune de prindere in flagrant delict a unui barbat in varsta de 44 de ani, banuit de savarșirea de infracțiuni in segmentul stradal. "Cel in cauza a fost prins in zona unei stații de transport interurban din…


Ce parere ai despre aceasta stire?