Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un studiu arată felul în care antimateria răspunde la gravitaţie, confirmând teoriile lui Einstein

Publicat:

In universul francizei cinematografice si de televiziune „”, nava spatiala Enterprise calatoreste prin spatiu folosind un motor warp care exploateaza antimateria. Este suficient sa spunem ca o astfel de tehnologie apartine de domeniul stiintifico-fantastic, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu post-Covid: Doua milioane de britanici sufera de simptomele de lunga durata

17:00, 25.04.2024 - Doua milioane de persoane din Anglia si Scotia continua sa sufere din cauza simptomelor generate de COVID-19 de lunga durata, iar activitatile zilnice desfasurate de 381.000 dintre ele sunt mult limitate din aceasta cauza, potrivit unui studiu oficial publicat joi, informeaza Reuters, conform Agerpres.

Cabinetul de razboi israelian s-a reunit pentru a decide cum va raspunde Iranului pentru atacul de sambata noaptea

04:15, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sambata noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relateaza Reuters, citat de Rador Radio Romania.

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul de zilele trecute. Va fi o riposta "clara si puternica"

22:00, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters citat de Agerpres.roLansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian…

Ucraina le raspunde SUA: Rafinariile de petrol ruse sunt ținte legitime

16:45, 22.03.2024 - Un vicepremier ucrainean a declarat, vineri, ca rafinariile de petrol ruse sunt tinte legitime pentru fortele sale. Declarația vine dupa ce SUA, un aliat apropiat al Ucrainei, i-a cerut Kievului sa inceteze sa mai atace cu drone rafinarii, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Calatoriile interstelare, mai aproape prin dezvoltarea motoarelor cu antimaterie

11:50, 23.02.2024 - Calatoriile interstelare sunt un lucru pe care omenirea l-a realizat doar in science-fiction - cum ar fi USS Enterprise din Star Trek, care a folosit motoare cu antimaterie pentru a calatori prin sisteme stelare.

Cine și de ce crede in teoriile conspirației. Americanii publica rezultatele interesante ale unui studiu de amploare

23:30, 07.02.2024 - Un studiu internațional facut pe un numar impresionant de persoane dezvaluie caracteristicile persoanelor care sunt predispuse sa creada in teorii ale conspirației. Pentru aceștia, parerile pot fi greu schimbate.

Biden anunța ca a decis cum vor raspunde SUA atacului din Iordania, unde trei militari americani au fost uciși

18:50, 30.01.2024 - Presedintele american Joe Biden a anuntat marti ca s-a hotarat asupra modului in care Statele Unite vor raspunde atacului cu drona comis duminica de grupari pro-iraniene asupra trupelor americane stationate in nord-estul Iordaniei, in apropierea frontierei cu Siria, dupa ce a examinat cum pot fi pedepsite…


Ce parere ai despre aceasta stire?