Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un SONDAJ cu peste 3.000 de femei a devenit GHIDUL de SATISFACEREA SEXUALĂ a bărbaților

Publicat:

Un chestionar realizat de revista MensHealth in 2010 și aplicat celor 3.289 de femei participante la studiu a facut lumina in ceea ce barbații considerau a fi o chestiune extrem de incalcita: de ce au nevoie Evele pentru a se...

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Australia va avea primul oficial pentru imbunatațirea comportamentului barbaților. Violența fața de femei a ajuns o „criza naționala”

20:45, 30.05.2024 - In timp ce australiencele fac presiuni pentru a fi luate masuri impotriva violenței domestice - o problema descrisa de prim-ministrul țarii ca fiind o „criza naționala” -, un stat australian a numit un oficial special insarcinat cu imbunatațirea comportamentului barbaților, transmite CNN.

Alianța PSD-PNL și Rareș Hopinca domina cursa pentru Sectorul 2. Sondaj de opinie

09:55, 08.05.2024 - 44% dintre votanții din Sectorul 2 l-ar vota pe candidatul PSD-PNL, Rareș Hopinca, pentru Primaria Sectorului 2. In același timp, 47% dintre alegatori ar vota Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Sector 2.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor cred ca unele state blocheaza aderarea completa la Schengen din motive economice

08:45, 26.04.2024 - Aproape doua treimi dintre romani cred ca tara noastra a indeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granitele terestre in Schengen, dar unele state europene blocheaza primirea Romaniei din motive economice, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.Mai mult de jumatate dintre romani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?