Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un senator PSD dă în judecată ANI, care l-a găsit în conflict de interese

Publicat:

, avocatul senatorului de , a declarat presei, miercuri, ca parlamentarul social-democrat a dat ANI in judecata, contestand actul intocmit de inspectorii de integritate, in baza caruia a fost sesizat PICCJ, pentru comiterea infractiunii de conflict de interese.
"Cei de la ANI au interpretat in mod eronat legea. a semnat contractul de munca al fiului sau, ci . Senatorul si-a dat doar acordul de principiu”, a afirmat avocatul .
Procesul intentat ANI de catre senatorul PSD Sorin Lazar va avea loc…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cristi Burci a incercat fara succes sa ridice sechestrul pe 35 de milioane de euro in Dosarul Romvag. Instanța: „Presupusele sume de bani spalate se situeaza la valori foarte ridicate”

11:05, 16.05.2024 - Omul de afaceri Cristi Burci ramane cu sechestru pe 35 de milioane de euro in legatura cu devalizarea Romvag SA Caracal, deoarece complexitatea dosarului și gravitatea acuzațiilor justifica pe deplin menținerea masurilor asiguratorii, chiar și dupa aproape 5 ani de la instituirea acestora. Judecatorul…

Scandal de proporții: de ce Comisia Europeana vrea sa dea in judecata Germania

13:56, 18.04.2024 - Un scandal major s-a iscat in Uniunea Europeana (UE) dupa ce Comisia Europeana a anunțat ca este gata sa dea in judecata Germania pentru impunerea unei taxe suplimentare vecinilor sai pentru achiziționarea de gaze din depozitele sale. Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, admite ca aceste practici…

Procesul lui Vlad Pascu, amanat. Ce spune avocatul Adrian Cuculis despre cine il va judeca pe soferul drogat: „Se va relua de la 0”

12:06, 18.04.2024 - In cursul acestei zile ar fi trebuit sa inceapa, cu adevarat, procesul lui Vlad Pascu, dar, ca urmare a unor probleme aparute, a fost amanat, avocatul Adrian Cuculis explicand și cine il va judeca pe soferul drogat, Procesul lui Vlad Pascu, amanat Atazi ar fi trebuit sa inceapa procesul lui Vlad Pascu,…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

A fost sesizat parchetul: consilier din Apateu in conflict de interese administrativ

21:30, 01.04.2024 - Un consilier local din comuna Apateu se afla in conflict de interese administrativ, iar Agenția Naționala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria din Chișineu-Criș. „In perioada exercitarii mandatului de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotararii C.L al comunei…

AUR solicita Comisiei Europene anchetarea Ramonei Chiriac, in contextul unor suspiciuni de conflict de interese

19:50, 13.03.2024 - Deputatul AUR Adrian Axinia a transmis Comisiei Europene o scrisoare prin care solicita investigarea Ramonei Chiriac, sefa reprezentantei Comisiei in Romania, ca urmare a candidaturii sale la alegerile europarlamentare, pe lista coalitiei PNL-PSD.

Piedone da in judecata ANI, care l-a acuzat de conflict de interese: „Nu ma vrea la Primaria Capitalei”

13:06, 28.02.2024 - Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, anunța ca da in judecata Agentia Nationala de Integritate (ANI) dupa ce aceasta l-a acuzat de conflict de interese administrativ. Potrivit acestuia, ANI nu il vrea edil general: „Vor un papusar in fruntea bucurestenilor, nu un gospodar”.

Moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Tatal tanarului ucis de Vlad Pascu, in lacrimi: „Judecatoarea a intrebat daca Sebi e prezent”

18:00, 22.02.2024 - Cu lacrimi in ochi, abia reușind sa vorbeasca, tatal tanarului ucis de Vlad Pascu a dezvaluit ca a trait un moment revoltator in sala de judecata in cazul accidentului de la 2 Mai. Barbatul a povestit cum judecatoarea a intrebat daca Sebi era in sala. Procesul lui Vlad Pascu a fost amanat Primul termen…


Ce parere ai despre aceasta stire?