Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un sătmărean implicat în scandalul de la Berchezoaia reținut pentru 24 de ore de polițiști

Publicat:
Un sătmărean implicat în scandalul de la Berchezoaia reținut pentru 24 de ore de polițiști

In baza probatoriului administrat, polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tanar implicat in scandalul produs duminica, in satul Berchezoaia. The post Un satmarean implicat in scandalul de la Berchezoaia reținut pentru 24 de ore de polițiști first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar implicat in scandalul de la Berchezoaia reținut de polițiști

22:55, 01.05.2024 - In baza probatoriului administrat, polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tanar implicat in scandalul produs duminica, in satul Berchezoaia. In fapt, la data de 28 aprilie a.c., polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un scandal produs intre mai multe persoane,…

FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin

22:40, 23.04.2024 - Luni,  22 aprilie, polițiștii satmareni  au identificat o persoana banuita de comiterea infracțiunii de furt. The post FURT LA SATU MARE Satmarean reținut dupa ce a furat carne dintr-un magazin first appeared on Informatia Zilei .

Polițiștii din Baia Mare au reținut un șofer satmarean aflat sub influența alcoolului

14:40, 03.04.2024 - Autoritațile din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au luat o masura ferma impotriva unui șofer satmarean in varsta de 49 de ani, dupa ce acesta a fost suspectat ca ar fi condus sub influența bauturilor alcoolice. Incidentul s-a petrecut vineri, 29 martie, in jurul orei 12.00, cand individul a fost implicat…

Satmarean reținut in Baia Mare dupa ce a fost prins in trafic cu 1,14 mg/l alcool pur in aerul expirat

23:05, 02.04.2024 - Ieri, 01 aprilie, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au reținut pentru 24 de ore un satmarean in varsta de 49 de ani, cercetat pentru ca a condus un autoturism sub influența bauturilor alcoolice. The post Satmarean reținut in Baia Mare dupa ce a fost prins in trafic cu 1,14 mg/l alcool pur in aerul…

TRAGEDIE Tanar de 21 de ani, reținut pentru omorul unui barbat și ranirea altuia intr-un conflict intr-un bar

15:05, 17.03.2024 - Tanarul a fost reținut și urmeaza sa fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiva, fiind acuzat de omor și tentativa de omor. The post TRAGEDIE Tanar de 21 de ani, reținut pentru omorul unui barbat și ranirea altuia intr-un conflict intr-un bar first appeared on Informatia Zilei .

INDIVIDUL REȚINUT PENTRU TRAFIC DE SUBSTANȚE INTERZISE Prins in flagrant cu peste 15 kilograme de droguri

16:01, 15.03.2024 - Dupa 24 de ore de detenție, individul este investigat pentru infracțiune, iar IGPR a solicitat arestarea preventiva pentru 30 de zile. The post INDIVIDUL REȚINUT PENTRU TRAFIC DE SUBSTANȚE INTERZISE Prins in flagrant cu peste 15 kilograme de droguri first appeared on Informatia Zilei .

SCANDALUL OPERAȚIILOR ESTETICE EȘUATE Zece femei mutilate intr-un dosar de doua milioane de euro

12:11, 14.03.2024 - Medicul in cauza, Hussein Shamieh, este sub control judiciar și a fost acuzat pentru prima data in luna ianuarie, cand numarul victimelor era de trei The post SCANDALUL OPERAȚIILOR ESTETICE EȘUATE Zece femei mutilate intr-un dosar de doua milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania

11:00, 03.03.2024 - El recunoaște și ca a avut o parte de vina in accident și ca va purta aceasta povara pe tot parcursul vieții The post FUGA DIN ȚARA Șoferul implicat in tragicul accident din Cisnadie gasește refugiu in Germania first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?