Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român supărat a vrut să își scrie oful e internet, dar a ajuns de râsul curcilor! "Pentru toate foastele care ma pierdut ca prostule"

Publicat:

Razvan si Dani de la „Neatza” au prezentat noi mesaje amuzante postate pe retetele de socializare la deja obisnuita rubrica "Decat un prieten in plus pe Facebook, mai bine un prieten in minus"!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani, 4 iunie. Rețeta ușoara de frigarui de porc pentru a impresiona orice prieten la gratar

11:40, 05.06.2024 - In ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de frigarui de porc. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Ce se mai discuta pe Internet. ”Nu mai invațați curierii prost”

12:20, 28.05.2024 - Și cat sa fie bacșișul pentru curier? Mulți afirma ca fac comenzi online tocmai pentru a evita anumite costuri suplimentare. Curierii se apara și spun ca sunt nevoiți sa raspunda unor solicitari care nu au nicio legatura cu sarcinile din fișa postului. Este dezbaterea zilei pe un grup public de Facebook…

Un roman a ramas fara 11.400 euro vrand sa cumpere o autorulota de pe Facebook. Cum au acționat escrocii

16:35, 27.05.2024 - Un barbat din Suceava a fost escrocat cu 11.400 de euro cand a vrut sa cumpere o autorulota de pe un site-fantoma gasit pe Facebook. Polițiștii au intocmit dosar penal, dar mai mult ca sigur pagubitul nu-și va mai recupera niciodata banii.

Neatza cu Razvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasa a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

17:55, 21.05.2024 - In ediția Neatza cu Razvan și Dani din 21 mai 2024, chef Nicolai Tand a pregatit o delicatesa italieneasca. Preparatul vedeta de astazi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Fii un cumparator inteligent – Sfaturi pentru utilizarea codurilor de reducere

15:25, 19.04.2024 - In ziua de azi, multa lume se intreaba cum sa faca cumparaturi in online pentru a obține produse de brand – mai ales articole de beauty și de infrumusețare – la prețuri accesibile. Daca ești in cautare de parfumuri și cosmetice de brand și vrei sa le cumperi la prețuri mai bune, atunci ai putea aplica…

Poliția Romana, avertisment cu privire la anunțurile inșelatoare care circula pe internet

18:30, 08.04.2024 - Poliția Romana ii sfatuiește pe romani sa fie „deștepți” și sa verifice anunțurile de pe internet care indeamna la investiții. „Fii deștept! Nu zice nimeni sa nu investești! Dar cand, la final, primești doar apa pentru flori, inseamna ca ai fost… pacalit!”, scrie Poliția Romana pe Facebook. Poliția…

MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet

14:35, 06.04.2024 - Platformele de social media sunt in creștere rapida in Romania, cu Facebook, Instagram și TikTok avand un impact semnificativ. The post MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet first appeared on Informatia Zilei .

Cuza, gest neașteptat pentru Ramona Olariu in platoul de la „Neatza cu Razvan și Dani”. Ce a facut pentru fosta iubita

16:20, 08.03.2024 - Cuza a apelat la un gest neașteptat fața de fosta lui iubita chiar in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru a fost surprinsa de „cadoul” pe care l-a primit de la colegul sau de Ziua Femeii.


Ce parere ai despre aceasta stire?