Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a murit și doi sunt dați dispăruți, conform ultimelor date comunicate de guvernul israelian

Publicat:

Un roman a murit și alți doi sunt dați disparuți, conform ultimelor date comunicate de guvernul israelian. Autoritațile au actualizat lista persoanelor care au fost ucise sau sunt ostatici ai gruparii Hamas.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mecanismul lui Ciolacu pentru pensii. ”Vreau ceva favorabil oamenilor”

12:55, 29.05.2024 - Marcel Ciolacu da asigurari ca nu modifica nimic, vrea doar ca statul sa fie ”sustenabil si predictibil”. Legat de marirea plafonului de impozitare a pensiilor, premierul anunța ca doreste crearea unui mecanism similar cu cel aplicat in cazul salariului minim, care sa se bazeze pe datele de la Institutul…

Accident cumplit pe Dunare: Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți

14:20, 19.05.2024 - Doi oameni au murit și cinci sunt disparuți in urma unui accident produs pe Dunare, in apropiere de Budapesta. Se pare ca in accident au fost implicate o barca cu motor și o nava de croaziera. Autoritațile au declanșat o operațiune de cautare.

Un ministru din guvernul Netanyahu amenința cu demisia daca nu se va adopta un nou plan cu privire la Gaza

00:00, 19.05.2024 - Anuntul adanceste o divizare in cadrul conducerii israeliene dupa mai bine de sapte luni de razboi, in care Israelul nu si-a indeplinit inca obiectivele declarate de a distruge Hamas si de a returna numerosii ostatici rapiti in timpul atacului din 7 octombrie.Gantz a expus un plan in sase puncte care…

(video) Hamas anunța ca un alt ostatic ținut in Fașia Gaza a murit, in urma unui atac israelian cu racheta

20:00, 11.05.2024 - Gruparea islamista palestiniana Hamas a afirmat sambata ca inca unul dintre ostaticii rapiți in timpul asaltului din 7 octombrie asupra sudului Israelului și duși in Fașia Gaza a murit, informeaza hotnews.ro .

Atacul direct al Iranului impotriva Israelului este unul fara precedent. „Guvernul israelian se va simti obligat sa riposteze”

01:20, 14.04.2024 - In orele de dupa atacurile Hamas din 7 octombrie, a existat un sentiment profund de "ce urmeaza acum?". De atunci, au existat cateva puncte de inflexiune ce au generat teama, dar, fara indoiala, acest moment, al atacului Iranului asupra Israelului, este cel mai periculos de pana acum, cu mult, scrie,…

Printre persoanele care au murit in explozia de la hidrocentrala Enel din Italia se afla și un roman

13:51, 10.04.2024 - Autoritatile italiene au confirmat decesul unui cetatean roman in urma exploziei produse la hidrocentrala Enel, soldata cu decesul a trei persoane, ranirea grava a altor cinci, precum si cu disparitia a patru persoane.

Casa Alba nu este convinsa de planurile Israelului in Gaza: „Nu au prezentat un plan credibil pentru protejarea civililor din orașul Rafah”

10:41, 10.04.2024 - Jake Sullivan, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american Joe Biden, a declarat marti, la Washington, ca nu a vazut inca un "plan credibil si executabil" pentru evacuarea si relocarea populatiei din Rafah. El a spus ca Israelul nu a detaliat modul in care civilii ar putea fi adapostiti…

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?