Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a murit în Italia după o scurtă luptă cu boala. Familia n-are bani să-i repatrieze trupul

Publicat:

, in varsta de 50 de ani, a murit ieri pe un pat de spital din Verona, din Italia, dupa o scurta suferința. Barbatul a descoperit, in urma ca trei saptamani, ca are cancer. In timp-record, boala l-a ucis. Cei din familie au declarat ca Maricel n-a suferit de nimic pana cand a descoperit teribila maladie, a anunțat rotalianul.com. "Nu se plangea ca l-ar durea ceva" "Nu se știa bolnav de nimic, nu se plangea ca l-ar durea ceva. A murit in doar trei saptamani și inca nu ne vine sa credem. Avea cancer", a explicat , fratele celui disparut. Parinții lui Maricel, care…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu imens in muzica internaționala: A murit unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului

14:40, 02.05.2024 - Chitaristul american Duane Eddy, considerat de mulți drept unul dintre parinții fondatori ai rock and roll-ului, a murit la varsta de 86 de ani.Decesul sau a survenit pe 30 aprilie in Franklin, Tennessee, a declarat soția sa, Deed. Cauza a fost cancerul.

Despagubire istorica pentru familia unei romance care a murit in Italia. De ce decizia este o premiera

17:55, 25.04.2024 - Doua surori din Romania vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Decizia vine dupa ce sora lor, rezidenta in Italia, a decedat acolo intr-un grav accident rutier.

Sapun produs in casa, transformat in afacere. „Am renunțat la cele din comerț, vreau ce e mai bun pentru familia mea“

23:06, 24.04.2024 - O contabila din Galați care facea sapunuri pentru familia sa a obținut finanțare europeana pentru un start up ce are ca obiect producția de sapunuri și creme naturale. Are acum licența pentru noua rețete de sapunuri.

Ucraina vrea sa participe la fabricarea sistemelor antiaeriene Patriot: „Lucram activ la acest aspect”

22:55, 23.04.2024 - Sistemele antiaeriene Patriot, care și-au aratat eficiența in fața rachetelor rusești, pot fi parțial fabricate și asamblate pe teritoriul ucrainean, susține ambasadoarea Ucrainei in SUA, Oksana Markarova, citata de publicația Zerkalo Nedeli.Potrivit șefei misiunii diplomatice ucrainene din SUA, Kievul…

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Parinții romani care locuiesc in Italia, bonus pentru gradinița. Suma se ridica la 3.600 de euro

11:35, 14.03.2024 - Parinții romani care locuiesc in peninsula pot primi un bonus pentru gradinița copiilor. Suma poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cererile pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2024, daca sunt respectate naumite cerințe obligatorii.


Ce parere ai despre aceasta stire?