Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român a fost arestat în cazul furtului din casa unde era cazat fotbalistul italian Marco Verratti, în Ibiza

Publicat:

Sase persoane, intre care un roman, au fost arestate in cadrul anchetei privind furtul din locuinta in care era cazat internationalul italian , jucatorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, la Ibiza, au anuntat, joi, surse din ancheta, citate de AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proteste masive in Spania dupa ce un roman a ucis-o pe bucatareasa inchisorii

17:30, 17.03.2024 - Cazul unui alt roman tulbura echilibrul in justiția din Spania, dupa ce Marian Sabau a devenit primul deținut eutanasiat din aceasta țara. Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente de mai bine de un an Protestele masive au pornit dupa ce deținutul roman de 47 de ani a ucis-o pe bucatareasa…

VIDEO. Cioloș a depus la Parchetul General un denunț impotriva lui Ciolacu, in cazul Roșia Montana

11:26, 11.03.2024 - Dacian Ciolos, europarlamentar al Partidului REPER, a depus luni dimineata un denunt la Parchetul General impotriva lui Marcel Ciolacu, in cazul Rosia Montana. Dacian Ciolos a transmis ca a depus denuntul pentru ”raul pe care l-a facut cu buna stiinta sau din prostie in cazul Rosia Montana”. ”Nu pot…

Ciolos il acuza pe Ciolacu ca a distribuit stiri false in cazul Roșia Montana: „A subminat grav apararea statului roman”

11:35, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a sustinut ca prim-ministrul Marcel Ciolacu „a distribuit stiri false” in cazul Rosia Montana si in felul acesta „a subminat grav apararea statului roman si a umflat actiunile” Gold Corporation, transmite Agerpres.

Presa din Anglia și verdictul in cazul lui Radu Dragușin

14:00, 05.03.2024 - ​Radu Dragușin a devenit cel mai scump fotbalist roman din istorie dupa ce Tottenham i-a platit lui Genoa suma de 25 de milioane de euro. De atunci, fundașul a strans in total 8 minute pentru englezi.

Un lot de preparate nazale, confiscat la vama Leușeni: Un cetațean roman, prins cu marfa nedeclarata la intrarea in țara

10:45, 20.02.2024 - Un cetațean roman in varsta de 55 de ani a fost prins in timp ce incerca sa introduca in țara, un lot comercial de preparate nazale. Cazul a avut loc pe 19 februarie, la postul vamal Leușeni.

Cioloș il amenința cu procurorii pe Ciolacu daca nu publica integral decizia in cazul Roșia Montana. „Ponta manevreaza din umbra”

15:25, 04.02.2024 - Președintele REPER, Dacian Cioloș, ii cere premierului Marcel Ciolacu sa publice integral decizia tribunalului internațional in cazul Roșia Montana, care va fi data pe 10 februarie. El spune ca șeful guvernului, „manevrat” de consilierul sau Victor Ponta, ar putea incerca sa ascunda opiniei publice…

Doua arestari in cazul furtului unui pistol din locuința unui fost ofițer SRI

15:20, 04.02.2024 - Un barbat de 23 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar pentru alt tanar de 19 a fost dispusa arestarea preventiva in lipsa, dupa ce s-au furat un pistol, cartușe și mai multe bijuterii din locuința unui fost ofițer SRI, la inceputul anului.

Radu Dragușin implinește 22 de ani! Ce mesaje emoționante a primit fotbalistul de la Tottenham din partea surorii și a iubitei sale / FOTO

10:30, 03.02.2024 - Radu Dragușin, fundașul roman al celor de la Tottenham, implinește astazi varsta de 22 de ani. Noul jucator al formației engleze a rimit o multe de mesaje din partea familiei. Iata ce urari i-au facut sora și iubita starului de la Tottenham!


Ce parere ai despre aceasta stire?