Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un profesor de muzică şi o tânără exotică formează un nou cuplu în lumea muzicală

Publicat:

Profesorul de muzica a revenit in muzica cu o noua colaborare, de aceasta data cu Mary, o tanara foarte exotica pe care a cautat-o ceva vreme. Cei doi au intrat in studoiul de inregistrari si pregatesc mai multe surprize muzicale, potrivit click.ro. Prima colaborare muzicala a celor doi se numeste „Hello”, iar piesa [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Cine este Elena Nechifor, actuala iubita a lui Mihai Albu. Cei doi formeaza un cuplu de aproape un an

14:35, 14.05.2024 - Mihai Albu trece printr-o perioada extrem de dificila, insa se bucura de toți cei care ii sunt alaturi in lupta cu boala nemiloasa de care sufera! Iata cine este iubita lui care l-a ajutat sa depisteze cancerul!

Un cuplu din lumea tenisului se detrama: Ne dorim in continuare reciproc numai bine

09:40, 06.05.2024 - Jucatoarea de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica, in social media, ca ea si Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu, noteaza news.ro.Badosa a scris pe Instagram ca ea si Tsitsipasi "au decis sa se desparta pe cale amiabila". Ei formau un cuplu de un an.

Feli Donose, revenire fulminanta in lumea muzicala. Artista a lansat o noua piesa dupa un an de pauza

14:31, 25.04.2024 - Dupa o pauza de un an, cantareața Feli Donose revine pe scena cu o noua piesa, intitulata „Ne iubim”. La doar doua saptamani de la lansare, melodia a strans deja aproape 400.000 de vizualizari pe platforma YouTube, cucerind inimile fanilor cu ritmul sau imbietor și versurile pline de sensibilitate.

Doliu in lumea muzicala timișoreana. A murit Grigore Bujor Hariga

18:00, 20.04.2024 - Grigore Bujor Hariga, o figura emblematica a scenei muzicale timișorene, s-a stins din viața. „Hari” – asa cum ii spuneau prietenii – a fost profesorul de chitara al multor muzicieni recunoscuti, ca Mircea Bunea sau Horea Crișovan, și a fost recompensat cu o Diploma de Excelenta din partea Primariei…

Mireasa sezon 9, 18 martie 2024. Maria și Ștefan s-au sarutat la petrecere. Cum au raspuns, intrebați daca formeaza un cuplu

15:40, 18.03.2024 - Petrecerea din casa Mireasa a fost un prilej bun pentru apropierea a doi tineri. In emisia live de Mireasa de pe 18 martie 2024 Maria și Ștefan, care s-au sarutat sambata seara, au declarat ca nu formeaza un cuplu.

Betty Salam participa la „Asia Express” alaturi de soțul ei. Cine e și cu ce se ocupa Catalin Vișanescu

15:05, 27.02.2024 - Betty Salam participa la „Asia Express”, emisiunea difuzata pe Antena 1. Tanara, care e cantareața, face echipa cu Catalin Vișanescu, care nu e așa de cunoscut publicului larg. Ieri, Antena 1 a anunțat cine sunt concurenții de la Asia Express 2024. Printre aceștia se numara și Betty Salam și Catalin…

Erika Isac și Adi Istrate s-au desparțit! Artistul a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu: ”Nu imi vine sa cred ce a putut sa...”

15:06, 17.02.2024 - Erika Isac și Adi Istrate au pus punct relației lor. Dupa ce s-a speculat ca nu ar mai forma un cuplu, artistul de la fosta trupa ”Maxim” a confirmat desparțirea. Iata care au fost motivele care au dus la aceasta decizie!


Ce parere ai despre aceasta stire?