Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un producător de telefoane a vândut 200.000 de bucăţi în mai puţin de trei minute

Publicat:

Exista un producator de telefoane mobile care isi vinde toata marfa in cateva minute. Xiaomi, o firma din China a carei deviza este sa le ofere clientilor cele mai bune telefoane la cele mai bune preturi, a reusit, luni, sa dea 200.000 de bucati in mai putin de trei minute, scrie yoda.ro.

, un fel de opus la Valentine's Day, producatorul a vandut trei dintre modelele sale, MI3, Hongmi si MI-2S. Toate stocurile de MI3 s-au dat in trei minute. La finalul zilei de vanzari, compania s-a ales cu incasari de 49 de milioane de dolari.

Cei de la Xiaomi fac des astfel…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Doi romani au vandut laptopuri și telefoane Apple, importate din SUA, timp de șase ani, fara sa plateasca taxe. La cat se ridica prejudiciul

14:20, 14.06.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti ancheteaza doua persoane suspectate ca, timp de aproximativ sase ani, au importat din SUA produse marca Apple pe care le-au vandut fara a plati taxele aferente tranzactiilor. Prejudiciul este de peste 1,3 milioane de lei.

Rusia – Ucraina, ziua 830. Rusia ataca folosind armament produs in Iran, Coreea de Nord și China

11:30, 02.06.2024 - In condițiile in care regimul Putin acuza Occidentul ca ofera sprijin militar Ucrainei, Rusia ataca Ucraina folosind armament produs in Iran sau in Coreea de Nord, sau care include piese furnizate de China. Aceasta dezvaluire este prezentata intr-un mesaj care a fost postat pe internet de Ambasada Statelor…

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Cum alimenteaza China economia de razboi a Rusiei

19:00, 16.05.2024 - Putin viziteaza Beijingul pentru a doua oara in șase luni. China a devenit cel mai important furnizor de microelectronica esențiala pentru efortul de razboi al Moscovei. Americanii vad pregatiri de razboi impotriva NATO.

Probleme de fiabilitate pentru Xiaomi SU7: o mașina s-a stricat dupa numai 40 de kilometri

12:25, 13.05.2024 - Xiaomi a lansat, recent, primul sau automobil, SU7. Noul model este disponibil in versiuni de 299 de cai putere și de 673 de cai putere, iar prețul de pornire pe piața din China este echivalentul a aproximativ 30.000 de euro. Datorita performanțelor, dar și al prețului accesibil, primul model Xiaomi…

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

VIDEO – Oameni striviți de o autostrada, in China: cel puțin 19 morți / 500 de salvatori intervin la fața locului

09:45, 01.05.2024 - Nouasprezece persoane si-au pierdut viata in urma surparii unei portiuni de autostrada in noaptea de marti spre miercuri in China, in provincia sudica Guangdong, a relatat televiziunea chineza CCTV, transmite AFP, relateaza Agerpres.

Președintele Romaniei va fi Imparatul Lumii anunța Inteligența Artificiala

19:30, 01.04.2024 - America, Rusia și China au intrat total in trepidație, rade in hohote un oarecine, oarepeunde, acum și aici. Oarecinele are favoriți, monoclu, baston. Sta pe banca-n Cișmigiu și clapacește la telefonul lui mobil. Vorbește cu Trump, cu Macron, cu Putin, cu Xi Jinping, cu Biden, cu Fidel Castro, cu Churchill,…


Ce parere ai despre aceasta stire?