Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un preot celebru le acuză pe fetele frumoase abuzate: 'Nu sunt chiar nevinovate! Să facă și ele pușcărie!' / BOR reacționează ferm (VIDEO)

Publicat:
Un preot celebru le acuză pe fetele frumoase abuzate: 'Nu sunt chiar nevinovate! Să facă și ele pușcărie!' / BOR reacționează ferm (VIDEO)

, de la , a declarat, in cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Romani (ASCOR), ca fetele frumoase, care ii atrag pe baieți, nu sunt nevinovate și ca ar trebui și ele judecate. insa condamna astfel de ieșiri: „O asemenea declarație include din pacate o viziune rudimentara”, a spus purtatorul de cuvant al , , pentru STIRIPESURSE.RO.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Vasile Banescu pune tunurile pe preotul care cere inchisoare pentru fetele frumoase abuzate: 'Gandire impotriva teologiei'

10:50, 19.04.2024 - Conform purtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, declarațiile preotului Nicolae Tanase din Valea Plopului, potrivit carora "daca un baiat abuzeaza o fata, aceasta e si ea vinovata", sunt catalogate drept "o gandire barbara, clericalizata, care contravine rațiunii, gingașiei…

Preotul Nicolae Tanase, despre fetele atragatoare abuzate: „Nu sunt chiar nevinovate! Sa faca și ele pușcarie!”

18:55, 18.04.2024 - Preotul Nicolae Tanase din Valea Plopului a facut mai multe declarații controversate in cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Romani (ASCOR), Biserica Ortodoxa Romana (BOR) a intervenit, condamnand vehement afirmații


Ce parere ai despre aceasta stire?