Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un portofel pierdut la un cinematograf a fost găsit 65 de ani mai târziu

Publicat:

Muncitorii care renovau un cinematograf din Atlanta au gasit ceva surprinzator in spatele unui perete: un portofel care fusese pierdut de un client in urma cu 65 de ani, noteaza upi.com. Un antreprenor a gasit vechiul portofel in spatele unui perete de la și l-a predat proprietarului cinematografului, . Escobar a declarat […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Explicațiile unui istoric in cazul scheletelor descoperite in curtea SJU: “acele cadavre au fost ingropate mai tarziu decat se spune”

00:45, 24.04.2024 - ȘOCANT… Muncitorii care lucreaza pe șantierul din curtea Spitalului 2 din municipiul Vaslui au avut parte de o descoperire șocanta. In timp ce sapau cu excavatoarele, aceștia au dat peste un vechi cimitir improvizat. Pana in prezent, 13 schelete umane au fost scoase la suprafața, cea mai recenta descoperire…

O eleva a ajuns la spital dupa ce a cazut de la primul etaj al unui liceu din Cluj-Napoca

17:50, 22.04.2024 - O adolescenta in varsta de 17 ani a cazut luni, 22 aprilie, de la etajul I al Liceului de Arte Vizuale Romulus Ladea din Cluj-Napoca și a ajuns la spital cu mai multe traumatisme, au transmis Știri de Cluj și Ziua de Cluj.Incidentul s-a petrecut in timpul orei de engleza. „Din declarațiile profesoarei,…

Pericolul din spatele jocurilor video spam care au invadat reclamele sociale

03:45, 13.04.2024 - Reclamele lor atrag atenția pe toate rețelele de socializare, pentru ca, odata descarcate, sa se dovedeasca a fi altele. Acestea sunt jocurile mobile supranumite "fakes", devenite acum un fenomen periculos. Un turn de distrus. Mulți inamici de invins.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Descoperire macabra in Galati: Cadavrul unui barbat, invelit intr-o prelata, a fost gasit in spatele Gradinii Publice

16:20, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati.

Ce este filiala Khorasan, care s-ar afla in spatele atacului sangeros din Rusia

14:46, 23.03.2024 - Statul Islamic (ISIS) a revendicat atacul sangeros din Rusia, laudandu-i pe "luptatorii islamici" care l-au comis. Numerosi comentatori si oficiali americani au indicat filiala numita Provincia Statului Islamic Khorasan (ISKP) ca fiind principalul suspect

Vlad, tanarul care a parasit Danemarca pentru a trai in Cluj. De ce a renunțat la „cea mai fericita țara din lume” și care a fost „calculul” din spatele deciziei?

12:10, 17.03.2024 - Danemarca s-a clasat frecvent pe primul loc ca cea mai fericita și mai puțin corupta țara din lume. Vlad a decis sa renunțe la locuitul in Danemarca și a venit la Cluj-Napoca. Cum s-a ajuns la aceasta decizie?

Cluj, 1928: Povestea din spatele fotografiei / Evreu intors acasa din captivitatea rusa in 1922

08:35, 06.03.2024 - O carte poștala cu un apartament din Cluj in care locuia aproape cu un secol in urma o familie de evrei are o poveste speciala. Ilustrata a fost publicata pe grupul de Facebook Clujul si Clujenii. 


Ce parere ai despre aceasta stire?