Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un politist a fost injunghiat in piept in timp ce incerca sa aplaneze un conflict

Publicat:


Un politist a fost injunghiat in piept in timp ce incerca sa aplaneze un conflict Un politist din Mures a fost injunghiat in momentul in care a intervenit intr-o altercatie. Barbatul a fost transportat de urgenta la spital.
Politistul, de 35 de ani, a incercat sa aplaneze un conflict iscat intr-un bar din Ceuasu de Campie, judetul Mures. În acel moment, mai multi tineri au sarit pe el, lovindu-l cu pumnii si picioarele, iar unul dintre l-a injunghiat de mai multe ori in zona pieptului, potrivit .
Politistul a fost transportat, in stare grava, cu o ambulanta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit

22:50, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o... The post Politistul injunghiat vineri in atacul din orașul german Mannheim a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Politistul injunghiat vineri in atac din orașul german Mannheim a murit

22:45, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o... The post Politistul injunghiat vineri in atac din orașul german Mannheim a murit appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Politistul german injunghiat vineri intr-un atac la Mannheim a murit

21:45, 02.06.2024 - Autoritatile germane au anuntat duminica decesul, in urma ranilor suferite, a unui politist injunghiat vineri in cap in timpul unui atac care a vizat o reuniune anti-islam la Mannheim, un ministru denuntand „terorismul islamist”, relateaza AFP.

Faimosul castel din Ardeal construit dupa principiile unui calendar. E considerat o bijuterie a Transilvaniei: are 365 de ferestre și patru turnuri

16:40, 22.05.2024 - Castelul baronului Istvan Ugron, numit și Castelul-Calendar, se afla in comuna Zau de Campie din județul Mureș. Deși este un monument superb, castelul este destul de puțin cunoscut de turiștii ardeleni. Cu siguranța, și din cauza istoriei sale zbuciumate. In anul 2023, Castelul Ugron din localitatea…

Incaierare generala in Dambovita. Sapte barbati, cercetati dupa un conflict in care s-au batut și s-au injunghiat

18:35, 17.05.2024 - Sapte barbati din judetul Dambovita sunt cercetati, patru in stare de arest preventiv, intr-un dosar de tentativa de omor, lovire si alte violente si marturie mincinoasa, deschis in urma unei altercatii in care au fost implicate mai multe persoane.

Cu licitația pentru DJ151 inca in chinurile facerii, CJ BN strange cureaua și face economie

10:00, 13.04.2024 - Consiliul Județean Bistrița-Nasaud inca nu a gasit constructori pentru modernizarea Drumului Județean 151, cel mai lung din județ. Doar unul dintre cele trei loturi a fost deja atribuit constructorului Frasinul. Intre timp, Consiliul Județean a incercat sa faca economie și a mai taiat din costuri, valoarea…

Incident grav in Capitala! Elev de 16 ani, injunghiat de un alt tanar, in urma unui conflict/Baiatul, dus la spital

16:00, 03.04.2024 - Un incident șocant a avut loc miercuri, 3 aprilie, in Capitala. Un elev a fost transportat la spital, pentru a primi ingrijiri medicale, dupa ce a fost victima unei agresiuni. Poliția a fost sesizata și au fost incepute deja cercetarile in acest caz. Un elev in varsta de 16 ani de la o scoala din […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?