Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un pinguin a călătorit, din greșeală, 3.000 de km până-n Noua Zeelandă. "Am crezut că e jucărie de pluș. Apoi a mișcat capul, era real"

Publicat:

Un pinguin a fost gasit pe țarmurile , la aproximativ 3.000 de kilometri distanța de habitatul sau natural din Antarctica. Localnicul care l-a vazut a crezut la inceput ca este o jucarie din pluș, noteaza BBC. "Brusc, pinguinul și-a mișcat capul, așa ca mi-am dat seama ca este real", a povestit barbatul.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care este cea mai scumpa pana vinduta vreodata in lume

02:11, 22.05.2024 - O singura pana a unei pasari disparute a fost scoasa la licitație luni in Noua Zeelanda și s-a vindut cu 46.521 de dolari neozeelandezi, adica aproximativ 28.000 de dolari americani, devenind astfel cea mai scumpa pana vinduta vreodata in lume. Pana de huia, o pasare cintatoare originara din Insula…

O pana apartinand unei pasari disparute cu un secol in urma, mai scumpa decat aurul

20:01, 21.05.2024 - O pana apartinand unei pasari dintr-o specie disparuta in urma cu mai mult de un secol a fost scoasa la licitație luni, in Noua Zeelanda. Pana a fost vanduta cu 46.521 de dolari neozeelandezi, aproximativ 28.000 de dolari americani. Pretul a facut-o cea mai scumpa pana vanduta vreodata in lume. Pana…

A crezut ca o doare capul din cauza mahmurelii, insa medicii au facut o descoperire terifianta. Ce diagnostic a primit

20:00, 04.05.2024 - O tanara de 19 ani din Marea Britanie credea ca are dureri de cap din cauza mahmurelii. Insa, cand a ajuns la spital, a primit o veste devastatoare din partea medicilor. Iata despre ce este vorba!

Acțiunile Chinei in Pacific au starnit o serioasa ingrijorare in Noua Zeelanda

07:25, 03.05.2024 - Ministrul de Externe al Noii Zeelande, Winston Peters, a denuntat vineri dorinta Chinei de a-si spori prezenta in domeniul securitatii in insulele Pacificului, avertizand impotriva actiunilor care ar putea "destabiliza" sau slabi securitatea regionala, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Ciți bani au fost cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda

00:40, 16.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant. Insula Chalky, un…

Banii cheltuiți pentru uciderea unui mic mamifer care a invadat Noua Zeelanda au provocat revolta: „Ce au folosit? Rachete?”

07:05, 15.04.2024 - In ultimul sfert de secol, un colț indepartat din sud-vestul Noii Zeelande a oferit un sanctuar fara pradatori pentru speciile amenințate cu dispariția, inclusiv pentru singurul papagal din lume care nu poate zbura și pentru o șoparla care nu se gasește nicaieri altundeva pe Pamant, scrie CNN.

Romanul Paul Georgescu a traversat stramtoarea Cook din Noua Zeelanda, inotand o distanța de 29 de kilometri in 9 ore

12:31, 18.03.2024 - Paul Georgescu a traversat inot stramtoarea Cook, care desparte Insula de Nord a Noii Zeelande de Insula de Sud. Este a sasea stramtoare pe care Paul reuseste sa o traverseze in cadrul celui mai important proiect mondial in inotul in ape libere: Oceans Seven, scrie Agerpres.

Cutremur puternic in largul coastei de sud a insulei Macquarie. Experții spun ca nu exista risc de tsunami

23:40, 03.03.2024 - Epicentrul cutremurului, care a avut loc la orele 16.16 GMT, a fost localizat in largul coastei de sud a insulei Macquarie, la o adancime de 10 kilometri, a precizat USGS, relateaza AFP preluat de Agerpres.Cu o suprafata de 128 de kilometri patrati, insula Macquarie, care apartine Australiei, se afla…


Ce parere ai despre aceasta stire?