Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un paznic a fost bătut crunt într-un magazin din Moreni. Bărbatul a încercat să oprească un hoţ

Publicat:

Un tanar din orașul dambovitean Moreni a fost arestat preventiv, dupa ce l-a batut crunt pe un paznic dintr-un magazin. Omul incercase sa-l opreasca in momentul in care tanarul incerca sa plece, fara sa plateasca, cu caruciorul plin cu produse.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat dupa ce și-a batut cainele cu coada toporului si a incercat sa il spanzure

16:05, 26.04.2024 - Un barbat, de 44 de ani, din localitatea constantena Corbu a a fost arestat preventiv, dupa ce a batut unul din cainii pe care ii deține si a incercat sa il spanzure. Barbatul este cercetat pentru comiterea infractiunii de schingiuire a animalelor.  “In data de 16.03.2024, in jurul orei 17.00, inculpatul…

Barbat arestat in Constanța, dupa ce a incercat sa spanzure un caine și l-a batut cu coada unui topor

15:06, 26.04.2024 - Barbat arestat in Constanța, dupa ce a incercat sa spanzure un caine și l-a batut cu coada unui toporUn barbat din satul Corbu, judetul Constanta, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 20 de zile, dupa ce, in luna martie, a inercat sa spanzure cu o sarma un caine, pe care apoi l-a lovit cu picioarele…

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

VIDEO. Focuri de arma trase cand poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

11:30, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

VIDEO. Focuri de arma trase in sensul din Ghiroda. Poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

10:11, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Arges. Minor batut intr-un magazin

16:10, 27.03.2024 - In ziua de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Valea Mare Pravaț au continuat cercetarile intr-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Campulung, privind savarșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe,și au reținut un barbat de 38 de…

Barbat batut in parcarea unui magazin din Lugoj! Agresorul a fost reținut de polițiști

22:15, 06.03.2024 - Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Lugoj au reținut miercuri, 6 martie, un barbat in varsta de 27 de ani, banuit de savarșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.  „In fapt, la data de 06 martie a.c., in jurul orei 10:44, polițiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?