Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou-născut a fost găsit plângând într-o pungă de plastic, abandonat în frig. „Fetița plângea ca să trăiască, avea cordonul ombilical încă atașat!”

Publicat:

Plangea ca sa se salveze!”. Un bebeluș a fost gasit abandonat intr-o punga de plastic, la nici 30 de minute dupa ce venise pe lume. Doi trecatori au fost șocați cand au descoperit ce se afla intr-o punga de cumparaturi lasata langa o banca. Fetița inca avea cordonul ombilical atașat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trucul care te va scapa de insecte vara aceasta. De ce este bine sa punem o punga de plastic cu apa și o bila de folie de aluminiu la geam

09:55, 31.05.2024 - Cum funcționeaza trucul cu punga de plastic și bila de folie de aluminiuAtarnarea unei pungi de plastic cu apa și a unei bile de folie de aluminiu langa ferestre poate descuraja muștele sa intre in casa. Apa din punga acționeaza ca o lentila care refracta lumina, creand un efect optic ce poate dezorienta…

De ce sa atarni o punga de plastic cu apa și o bila de folie de aluminiu langa ferestre. Acest truc te va scapa de o mare problema

08:21, 31.05.2024 - In randurile de mai jos iți vom spune de ce trebuie neaparat sa atarni o punga de plastic cu apa și o bila de folie de aluminiu langa ferestre. Acest truc te va scapa de o mare problema. Iata despre ce este vorba mai exact!

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Amenda uriașa pentru un barbat din Bihor, care a abandonat, intr-o punga, 7 pui de caine

11:30, 15.05.2024 - Un barbat din Bihor, care a abandonat 7 pui de caine in fața unei case din Paleu, a primit o amenda record. Individul aruncase plasa cu animalele dintr-o mașina și a crezut ca iși va pierde urma. A fost gasit, insa, cateva zile mai tarziu și amendat cu 17.000 de lei, atat pentru abandonarea puilor,…

Marcel Ciolacu, despre tinerii romani: "S-au nascut in democrație, in democrație ne dorim sa traiasca mai departe"

09:20, 02.05.2024 - Vom avea confirmarea ca am acționat in direcția cea buna daca tinerii noștri iși vor creiona aspirațiile pentru viitorul lor aici, in Romania, iar cei care și-au ales deja un drum in afara granițelor țarii iși vor dori sa revina acasa, spune premierul Mar

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.


Ce parere ai despre aceasta stire?