Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un muncitor român din Italia a murit strivit de un bloc de marmură

Publicat:

Un cetațean de naționalitate romana a suferit un sfarșit tragic in orașul Cesena unde lucra ca muncitor al firmei Deca.

Numele victimei este , de 45 de ani, și a murit pe data de 28 iulie dupa ce un bloc de marmura a cazut peste el. Romanul lucra la firma menționata mai sus de 13 ani și era rezident in Cesena unde traia cu fratele sau.

CITESTE MAI MULT PE ADEVARUL.IT!

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

Accident tragic in Italia. Un roman a murit, dupa ce a intrat cu mașina intr-un copac

09:10, 02.04.2024 - Un accident tragic in Italia. Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, in timp ce se afla pe propria motocicleta. Barbatul a intrat cu viteza intr-un copac, iar impactul i-a fost fatal acestuia. Oamenii legii fac cercetari la fața locului.

Un cunoscut jurnalist sportiv a murit la nici 50 de ani. El lucra de 30 de ani in presa

22:00, 23.03.2024 - Jurnalistul sportiv Andrei Dicu a murit, sambata, la varsta de 48 de ani. Editorialistul lucra de 30 de ani in presa, iar pe 3 aprilie ar fi implinit 49 de ani. Colegii sai de la Fanatik, șocați de vestea decesului sau, au transmis un mesaj emoționant:„Este cumplit de greu sa anunți plecarea…

Șofer roman, tata a cinci copii, gasit mort in cabina TIR-ului. Poliția a deschis o ancheta

23:40, 14.03.2024 - Polițiștii au gasit camionul oprit intr-o zona izolata, fara acoperire la serviciile de telefonie sau internet. Din informațiile oferite de autoritați, se pare ca romanul era angajat al companiei nemțești Abycer și era tatal a cinci copii.Romanul a fost dat disparut de catre familia sa chiar inainte…

Un muncitor care lucra la axialul Dolhasca - Suceava a murit dupa ce a cazut cu capul de beton

13:51, 02.03.2024 -  Un muncitor angajat al firmei Autotehnorom a murit vineri la amiaza in timp ce se afla pe șantierul drumului axial Dolhasca - Suceava. Barbatul in varsta de 63 de ani era angajat ca muncitor necalificat și avea domiciliul intr-o comuna din județul Botoșani. La ora cand s-a produs accidentul, ...


Ce parere ai despre aceasta stire?