Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ministru palestinian a murit după ce a fost lovit cu gaze lacrimogene de soldați israelieni

Publicat:

, ministru insarcinat cu dosarul colonizarii in cadrul , a murit dupa ce a fost lovit de militarii israelieni, relateaza .

Incidentul a avut loc in timpul unei manifestatii in Cisiordania ocupata, in timpul unui mars de protest in localitatea , de langa Ramallah.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil roman a murit lovit de tramvai in Germania

18:25, 06.05.2024 - Un baietel roman de 7 ani a murit lovit de tramvai, in Germania, chiar in ziua de Paste. Incidentul a avut loc duminica dupa pranz in orasul Gelsenkirchen. Micutul a trecut strada fara sa se asigure si a ajuns sub rotile mijlocului de transport. La fata locului au ajuns si rudele, care au privit disperate…

Expert ONU: Uciderea unui palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania a fost o posibila crima de razboi

10:00, 02.05.2024 - Un expert al Organizatiei Natiunilor Unite a declarat ca dovezile colectate de BBC releva ca uciderea unui baiat palestinian de opt ani de catre soldatii israelieni in Cisiordania ocupata a constituit o posibila crima de razboi, informeaza BBC, relateaza Rador Radio Romania.

"Nu pot respira!" Barbat ucis in timpul arestarii, in SUA! Cazul George Floyd se repeta

21:00, 28.04.2024 - Momentul halucinant a avut loc dupa ce ofițerii l-au gasit pe barbatul care ar fi parasit locul unui accident. Cand l-au gasit, a inceput o altercație.Frank Tyson a fost imobilizat de unul dintre polițiști care și-a pus genunchiul pe spatele lui. Dupa cateva minute, ei au inceput manevrele de resuscitare…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Caz uluitor la Spitalul Floreasca! Un medic a lovit doi colegi in timpul unei operații

13:50, 15.03.2024 - Șeful de secție de la Spitalul Floreasca a lovit doi colegi in timpul unei operații chirurgicale. Incidentul a avut loc in urma cu patru ani, iar Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in care este cercetat.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Israel a lansat cel mai puternic atac din ultimii ani asupra Cisiordaniei: 'Este un iad insuportabil'

20:05, 04.03.2024 - Fortele israeliene au facut un raid peste noapte in capitala administrativa palestiniana, Ramallah, in Cisiordania ocupata, ucigand un tanar de 16 ani intr-o tabara de refugiati in timpul celei mai mari operatiuni de acest fel din ultimii ani, au declarat luni surse palestiniene citate de Reuters. Armata…

Nikolai Rijkov, prim-ministru al URSS in timpul Perestroikai, a murit la varsta de 94 de ani

11:55, 28.02.2024 - Nikolai Rijkov, fost premier al Uniunii Sovietice in perioada 1985-1991, a a murit la Moscova la varsta de 94 de ani, a informat miercuri presedinta Consiliului Federatiei Ruse (Senatul rus), Valentina Matvienko, transmite EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?