Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un medicament folosit pentru tratarea refluxului gastroesofagian dublează riscul apariţiei de cancer gastric

Publicat:

Un medicament folosit in mod normal pentru a trata refluxul gastroesofagian poate dubla riscul de cancer gastric, potrivit unor studii recente, scrie . Inhibatorii de pompa de protoni (PPI) reduc...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Centrala nucleara Zaporojie, vizata de un atac cu drone. „Riscul unui accident nuclear major” crește, atenționeaza AIEA

08:55, 08.04.2024 - Liderul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA) și-a exprimat dezaprobarea fața de bombardamentul cu drone lansat asupra unuia dintre cele șase reactoare ale centralei nucleare Zaporojie din Ucraina, relateaza The Guardian.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Virusul mortal SARS-CoV-2 a fost gasit in sangele pacienților vindecați. Cat de ridicat este riscul apariției unei noi pandemii

19:06, 15.03.2024 - Vești proaste pentru populație! Virusul mortal SARS-CoV-2 a fost gasit in sangele pacienților vindecați anterior. Din acest motiv, cea mai mare frica este declanșarea unei noi pandemii de coronavirus. Iata ce spun specialiștii despre riscurile din lume!

Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului

08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.

CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul de cancer

10:50, 07.03.2024 - Descoperirile subliniaza importanța investigarii oricarei scaderi neașteptate in greutate și a menținerii unui stil de viața sanatos pentru prevenirea bolilor și imbunatațirea calitații vieții. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul…

Care sunt cauzele refluxului gastroesofagian la copii și cum se trateaza

08:50, 04.03.2024 - Refluxul gastroesofagian este intalnit nu doar la adulți, ci și la copii, mai ales la copiii mici. Cum se manifesta afecțiunea in funcție de varsta, care sunt cauzele acesteia și ce este de facut, ne spune dr. Corina Cilcic, medic primar Pediatrie.

Ar putea un vaccin descoperit acum 100 de ani sa fie folosit in tratarea si prevenirea bolii Alzheimer? | VIDEO

15:55, 26.02.2024 - Studii recente sugereaza ca un vaccin descoperit in urma cu un secol ar putea oferi o modalitate ieftina și eficienta de stimulare a sistemului imunitar pentru a proteja oamenii de apariția bolii Alzheimer.


Ce parere ai despre aceasta stire?