Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un înger de fetiță a fost trimisă acasă cu laxative, dar a murit după patru zile! Părinții ei sunt furioși. „Un medic ne-a spus că am avut ghinion”

Publicat:

O fetița in varsta de trei ani a murit la patru zile dupa ce a fost trimisa acasa in urma uneia dintre numeroasele vizite pe care le-a facut la medic. Explicația pe care au primit-o parinții ei a fost una banala și extrem de indepartata de adevarul crunt.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Familia se pregatește sa le inmormanteze, in ajunul Paștelui / FOTO

13:25, 03.05.2024 - Au aparut primele imagini cu fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Cele doua urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum de familie, in ajunul Paștelui. Familia lor va avea cele mai dureroase sarbatori de pana acum.

Tragedie in Calarași. O fetița și bunica ei au murit dupa ce au mancat pește de Florii

14:05, 30.04.2024 - Tragedie intr-o familie din județul Calarași. O fetița de 4 ani și bunica acesteia au murit, dupa ce ar fi mancat pește pregatit in ziua de Florii. Copilul  s-ar fi simțit rau inca de duminica seara, iar luni dimineața familia a chemat ambulanța. La sosirea echipajului fetița era deja in stop cardio-respirator,…

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ancheta la Spitalul Județean din Sibiu dupa ce o mamica a murit la cateva zile de la naștere. Femeia a fost trimisa acasa cu o zi inainte de la tragedie.

12:50, 08.04.2024 - O femeie de 32 de ani a murit in Spitalul Județean din Sibiu, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat. Anterior, aceasta fusese internata la unitatea medicala, insa i s-a dat drumul acasa.

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.

Tragedie la Iași: una dintre cele doua fetite care au fost spalate pe cap cu o substanta toxica pentru oi a murit

22:36, 15.02.2024 - Fetita a fost internata in urma cu o luna la Spitalul de Copii din Iasi, dupa ce a fost spalata pe cap cu o substanta folosita la deparazitarea animalelor. Fetita a ajuns in stare critica la spital, medicii fiind rezervati inca din momentul internarii asupra sanselor de supravietuire. Ea a intrat ulterior…

Scandalos! Antrenorul de inot de la Dinamo ar fi violat fetița de 7 ani in bazin, de fața cu toți parinții

15:45, 15.02.2024 - Apar noi detalii șocante in cazul fetiței de 7 ani violata de antrenorul de inot. Barbatul ar fi comis fapta in bazin, de fața cu toți parinții, inclusiv mama fetiței. Barbatul a fost arestat preventiv și dat afara, iar anchetatorii vor sa afle daca antrenorul a mai abuzat și alți copii. Barbatul, de…

O mama a fost trimisa acasa din maternitate cu bebelușul greșit – asistentele au greșit copii

15:01, 13.02.2024 - Doua fetite nou nascute, care au venit pe lume in aceeasi zi si care au acelasi nume de familie, au fost incurcate intre ele la maternitate. O mama s-a externat cu fetita celeilalte femei si totul a iesit la iveala abia dupa ce, femeia care ramasese in spital a reclamat ca bebelusul care i-a fost adus…


Ce parere ai despre aceasta stire?