Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un IMPOZIT care îi vizează pe AFACERIȘTI dispare!

Publicat:

Vești importante pentru romani! Un impozit important ar putea sa dispara pana in anul 2020. Este vorba despre impozitul pe dividende. In cazul in care masura va fi aplicata in urmatorii ani, veniturile din dividende ar deveni mai atractive pentru afaceriști. Masura n-are un termen concret de punere in aplicare, deși in programul , … IMPOZIT care ii vizeaza pe AFACERIȘTI dispare! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

NORMALITATE: Persoanele cu dizabilitați vor putea fi insoțite de caini ghid, in mod liber și gratuit, in toate spatiile publice!

21:56, 17.04.2024 - Vești bune pentri persoanele cu dizabilitați!  Potrivit unui nou proiect de lege, adoptat de Camera Deputaților, aceștia vor putea beneficia de transport gratuit alaturi de cainii ghid, in orice autobuz, tramvai sau troleibuz. Masura va include și accesul acestora alaturi de patrupede și in taxiuri…

Vești proaste pentru mii de bolnavi din Romania. Dispare un medicament vital pentru o afecțiune des intalnita

11:15, 11.04.2024 - Intr-o veste ingrijoratoare pentru sistemul de sanatate din Romania, se contureaza o criza semnificativa in furnizarea unui medicament vital pentru mii de bolnavi. Dispariția acestuia, esențial in tratarea unei afecțiuni des intalnite, a generat alarma.

Dispare un celebru gigant din Romania. Decizia afecteaza milioane de romani

09:00, 24.03.2024 - Una dintre cele mai importante companii de pe piața energiei din Romania vrea sa vanda afacerile din domeniul furnizarii și din sectorul distribuției. Aceasta are peste trei milioane de clienți atat pe energie electrica, dar și pe gaze. Despre ce gigant este vorba, de fapt? Vești proaste pentru milioane…

Star Matinal. Vești bune pentru cuplurile divorțate! Vor munci doar 4 zile pe saptamana / VIDEO

08:31, 22.03.2024 - Sunt vești bune pentru cuplurile care au divorțat! Acestea vor putea munci doar 4 zile pe saptamana. Masura vine pentru persoanele care au copii și trebuie sa aiba grija de ei. Iata ce s-a stabilit!

Noua masura care ii vizeaza pe toți șoferii cu permis categoria B. Vor putea conduce și motociclete

17:40, 20.03.2024 - Șoferii din Romania care au permis de conducere categoria B vor putea conduce și motociclete cu o capacitate cilindrica maxima de 125 cmc, dupa ce Curtea Constituționala a respins sesizarea președintelui Klaus Iohannis.

Vesti proaste pentru acesti pensionari din Romania: obligati sa dea banii inapoi. Vezi daca masura ti se aplica si tie!

09:10, 07.03.2024 - O parte a pensionarilor din Romania pot da inapoi banii de pe cardurile de alimente ori pensiile sociale daca nu indeplinesc anumite condiții. Autoritațile au luat in vedere noi reglementari de care varstnicii in cauza trebuie sa țina cont. Exista totusi o „salvare” prin care scapi sa dai banii inapoi.…

Vești bune pentru cei fara loc de munca. De cand se marește indemnizația de șomaj

18:11, 04.03.2024 - „Indemnizatia de somaj si alte masuri de stimulare a ocuparii fortei de munca aplicate de ANOFM care se raporteaza la Indicatorul Social de Referinta (ISR) cresc de la 1 martie 2024. Potrivit Institutului National de Statistica (INS), rata inflatiei pentru 2023 este de 10,4%, astfel ca ISR creste de…

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!


Ce parere ai despre aceasta stire?