Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fenomen spectaculos a putut fi observat pe cerul din Suedia - VIDEO

Publicat:

Schiorii dintr-un resort din Suedia au fost martori ai unui fenomen rar în care soarele pare înconjurat de un halo de lumina.

Haloul apare atunci când lumina solara se refracteaza printr-un strat de nori cirrus aflati la peste 6.000 de metri deasupra pamântului. 

Potrivit descopera.ro, norii contin milioane de cristale de gheata deoarece picaturile de apa au încghetat în aer. 

Astfel lumina solara se reflecta în aceste cristale, iar refractia lor duce la crearea iluziei ca soarele este înconjurat de o aura luminoasa. 

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploaia de meteori Lyride: Fenomen astronomic spectaculos, pe cerul Romaniei, in aceasta noapte

10:05, 21.04.2024 - Ploaia de meteori Lyride: Fenomen astronomic spectaculos, pe cerul Romaniei, in aceasta noapte Ploaia de meteori Lyride: Fenomen astronomic spectaculos, pe cerul Romaniei, in aceasta noapte. Lyridele pot fi observate foarte bine in luna aprilie. Faza maxima de manifestare a curentului de meteori Lyridele…

Ioanițoaia a vazut live Corvinul - CFR Cluj și a ramas impresionat: „Spectaculos. Nu s-a putut circula pe strazi”

15:30, 03.04.2024 - Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a urmarit de pe stadion partida din sferturile de finala ale Cupei Romaniei Betano, Corvinul Hunedoara - CFR Cluj 4-0. Ioanițoaia a fost surprins de atmosfera creata de fanii Corvinului, in numar de peste 12.000 in tribune. „Am urmarit una dintre cele…

Fenomen spectaculos pe cerul Romaniei! Rasaritul roșu sau roz intens a fost fascinant / FOTO

13:05, 27.03.2024 - Un fenomen spectaculos s-a vazut pe cerul Romaniei in aceasta dimineața, pe data de 27 martie 2024. Rasaritul roșu sau roz intens a fost fascinant și a reușit sa surprinda pe toata lumea. Iata cum a aratat cerul țarii noastre in aceasta zi!

O explozie la mii de ani-lumina de Pamant va crea o „noua stea” pe cerul nopții. Un spectacol ce are loc o singura data in viața

07:06, 21.03.2024 - Astronomii se așteapta ca o „noua stea” sa apara pe cerul nopții, in orice moment, incepand de acum și pana in luna septembrie. Evenimentul exploziv promite sa fie un spectacol ce are loc o singura data in viața, a transmis NASA.

De ce este recomandat sa stai la soare zilnic. Schimbarile care se produc in corp

18:01, 09.03.2024 - Soarele este aliatul nostru pentru o viața plina de beneficii. Lumina sa ajuta organismul sa aiba parte de un ritm normal, avand efecte bune și pentru sistemul osos sau cel imunitar. Nici somnul nu ar trebui neglijat, timpul petrecut afara va imbunatați calitatea acestuia.

A avut loc o erupție solara extrem de violenta. Consecințele, zilele urmatoare

11:50, 10.02.2024 - Una dintre cele mai violente eruptii solare din ultimii ani a avut loc vineri, a anuntat NASA, agentia spatiala americana.Aceasta eruptie este clasificata ca fiind o eruptie X3.3. Clasa X denota cele mai intense eruptii, in timp ce numarul ofera mai multe informatii despre puterea acesteia, noteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?