Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un deținut din Penitenciarul Botoșani a transmis un mesaj guvernanţilor: V-aţi folosit de situaţia nenorociţilor de după gratii

Publicat:

Deținutul, inchis la Botoșani, a transmis un mesaj prin care atrage atentia asupra conditiilor jalnice din inchisori si a faptului ca, spune el, cei din Guvern s-ar fi folosit de situatia celor inchisi.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ursoaica cu trei pui, observați in Valea Vezii din Blaj. Cetațenii din zona au fost avertizați prin mesaj RO-Alert

12:30, 13.05.2024 - ISU Alba a transmis mesaj de avertizare cetațenilor din Blaj, dupa ce in cartierul Valea Vezi a fost observata o ursoaica cu trei pui. „A fost semnalata prezența a 4 urși (o ursoaica cu 3 pui) in Municipiul Blaj, Valea Vezii. A fost transmis mesaj Ro-Alert locuitorilor din zona”, a transmis ISU Alba.…

Jill Biden i-a transmis un mesaj special lui Carmen Iohannis, dupa vizita la Casa Alba: Nu voi uita niciodata

20:55, 09.05.2024 - „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba”, a postat soția președintelui american Jill Biden. „Carmen, a fost minunat sa te avem la Casa Alba dupa ce, in urma cu doi ani m-ai primit cu amabilitate in Romania”, a scris Jill Biden pe Facebook.

Klaus Iohannis, mesaj de Paste: Gandurile noastre se indreapta si catre semenii aflati in suferinta

13:40, 04.05.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj de Paste, in care a vorbit despre ”biruinta vietii asupra mortii si a luminii asupra intunericului”, dar si despre gandurile care se indreapta catre ”semenii aflati in suferinta, care trec prin incercarile cumplite ale unui razboi nemilos”. Președintele…

VIDEO - PE si-a lansat videoclipul campaniei de promovare a alegerilor, cu un mesaj transmis de la o generatie la alta: Foloseste-ti votul

09:00, 29.04.2024 - Parlamentul European (PE) a lansat luni dimineata videoclipul de promovare a alegerilor europene din 6-9 iunie, in cadrul celei de a doua etape a campaniei sale de comunicare care se desfasoara sub sloganul "Foloseste-ti votul. Sau altii vor decide pentru tine".

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

15:15, 24.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a susținut ca nu i-a cerut o retregere din cursa pentru Primaria Capitalei lui Cristian Popescu Piedone, ci a transmis un mesaj, afirmand totodata ca locul lui Piedone este la Sectorul 5.

Acces Direct. Doinița, femeia care a disparut din Bacau, ar fi fost rapita? Ce mesaj misterios a transmis familiei: „A spus ca...” / VIDEO

18:56, 08.04.2024 - Rasturnare de situație in cazul dispariției misterioase a Doiniței! Mama a dat primul semn de viața. Familia e acum mai panicata ca oricand. Cu toții cred ca, de fapt, femeia a fost rapita și este in continuare sechestrata.

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?