Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cont Twitter al armatei israeliene, atacat de hackeri

Publicat:

Hackeri au atacat un cont Twitter al armatei israeliene, postand un mesaj alarmant in legatura cu lansarea unor rachete impotriva unei instalații nucleare israeliene, informeaza vineri AFP.

Foto: (c) /REUTERS

'ATENȚIE: posibile emisii de radiații nucleare în regiune dupa ce doua rachete au lovit instalația nucleara Dimona' din sudul țarii, avertiza mesajul dat publicitații de site-ul de știri israelian Ynet.

Armata a declarat pentru AFP ca mai multe tweet-uri incorecte au fost postate joi seara pe contul în limba engleza al…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia și-a dotat submarinele cu rachete cu focoase nucleare Bulava

16:26, 14.05.2024 - Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarinele din clasa Borei, acesta fiind un element-cheie al modernizarii arsenalului nuclear de care dispune Rusia, a anuntat marti presa de stat rusa.

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține ca armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu raza lunga de acțiune

10:31, 04.05.2024 - Sistemele de aparare antiaeriana ruse au distrus patru rachete ATACMS cu raza lunga de actiune, furnizate de SUA Kievului si care au fost lansate de fortele ucrainene asupra peninsulei Crimeea, a anuntat in aceasta dimineata Ministerul Apararii de la Moscova.Amploarea si impactul atacului asupra peninsulei…

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Iranul a atacat Israelul cu sute de drone și rachete

05:50, 14.04.2024 - Iranul a lansat de pe teritoriul sau un atac cu drone impotriva Israelului, a declarat purtatorul de cuvant al armatei israeliene intr-un discurs televizat, relateaza AFP. ‘Iranul a lansat drone de pe teritoriul sau spre Israel’, a declarat Daniel Hagari la putin timp dupa ora 23:00 (20:00 GMT). Regiunea…

Rebelii Houthi anunta ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene

19:10, 07.04.2024 - Rebelii houthi din Yemen au declarat ca au lansat rachete si drone asupra unor nave britanice, americane si israeliene, in cele mai recente atacuri din campania lor in sprijinul palestinienilor in razboiul din Gaza, relateaza Reuters.

Eșec al armatei israeliene: la șase luni de razboi, IDF retrage toate trupele din sudul Fașiei Gaza

14:46, 07.04.2024 - Armata israeliana (IDF) a anunțat ca a retras toate trupele terestre din sudul Fașiei Gaza. In zona a ramas doar o brigada IDF, informeaza Mediafax. Aceasta are rolul de a controla un coridor.

Israelienii neaga ca ar fi atacat palestinieni care asteptau ajutoare

07:35, 15.03.2024 - Armata israeliana a negat, vineri dimineata, ca a atacat o multime care astepta ajutor umanitar in nordul Fasiei Gaza, relateaza SkyNews, noteaza Mediafax. Intr-o declarație, armata israeliana a negat ca ar fi atacat centrele de ajutor, descriind rapoartele drept „false”.„Informatiile de presa…

"Proiect-pilot" al armatei israeliene pentru distribuirea de ajutoare umanitare in nordul Fasiei Gaza

05:55, 13.03.2024 - Camioane cu ajutoare umanitare au patruns marti in nordul Fasiei Gaza, amenintata de foamete, ca parte a unui "proiect-pilot" al armatei israeliene, a anuntat aceasta miercuri dimineata, informeaza AFP, citat de AGERPRES. "In conformitate cu directivele guvernamentale, sase camioane care transportau…


Ce parere ai despre aceasta stire?