Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bebeluş de 720 de grame s-a născut la Maternitatea Botoşani. Fetiţa este cât o sticlă de suc

Publicat:

Situatie mai putin intalnita la , acolo unde medicii au avut in fata o adevarata provocare, potrivit Monitorulbt. Un bebelus de doar 720 de grame a venit pe lume, duminica, in Botosani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

[BREAKFAST] Nascut in parcarea spitalului, un bebelus s-a ales cu un nume amuzant, pe langa George

13:51, 26.02.2024 - Un bebelus s-a grabit sa vina pe lume. N-a mai avut rabdare nici macar ca mamica lui sa ajunga la spital, asa ca pe certificatul sau figureaza un loc atipic de nastere. Potrivit Mirror, micutul are si un nume amuzant, legat de locul bizar unde a vazut pentru prima oara lumina zilei. Emily Kelly a...…

Un bebeluș a murit in ambulanța, in drum spre spital, la Satu Mare

10:10, 22.02.2024 - O fetița de doar șase luni din Satu Mare a murit in ambulanța, in drum spre spital. Familia fetiței a sunat la 112 dupa ce a observat ca starea ei este din ce in ce mai grava din cauza unei viroze. In ambulanța, fetița a intrat in stop cardiorespirator și a murit in ciuda tuturor […] Source

„O vedeam acolo si nu puteam sa fac nimic”. Povestea celui mai mic bebelus nascut in Romania: Antonia cantarea doar 390 de grame la nastere

20:36, 04.02.2024 - Cel mai mic bebelus din Romania a fost externat din spital. Fetita nascuta prematur la Spitalul Judetean din Constanta, avea doar 390 de grame cand a venit pe lume si a stat internata mai bine de trei luni pana cand medicii au decis ca poate pleca acasa cu parintii, scrie observatornews.ro .

„O vedeam acolo si nu puteam sa ii fac nimic”. Povestea celui mai mic bebelus din Romania, externat dupa 3 luni in incubator: Cantarea doar 390 de grame la nastere

15:10, 04.02.2024 - Cel mai mic bebelus din Romania a fost externat din spital. Fetita nascuta prematur la Spitalul Judetean din Constanta, avea doar 390 de grame cand a venit pe lume si a stat internata mai bine de trei luni pana cand medicii au decis ca poate pleca acasa cu parintii, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?