Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a murit după ce a fost împuşcat accidental în timp ce se afla la vânătoare

Publicat:

Incidentul a fi avut loc pe un fond de vanatoare administrat de Institutul de Cercetari si . "Prin apel la 112 am fost sesizati de catre un barbat despre faptul ca in timp ce se afla la vanatoare in zona Vidra, un barbat ar fi fost impuscat, in mod accidental. Imediat, a fost constituita echipa operativa care s-a deplasat la fata locului pentru cercetari. Conform apelului, barbatul ar fi decedat", au declarant reprezentanti (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Nu pot sa respir”. Un afroamerican a murit dupa ce a fost trantit la pamant și imobilizat de polițiști. Momentul a fost filmat

21:15, 27.04.2024 - Frank Tyson, un afroamerican in varsta de 53 de ani, din Ohio, a murit la spital la scurt timp dupa ce a fost doborat la pamant și imobilizat de ofițeri. Intr-o inregistrare facuta publica de autoritați se vede cum barbatul le spunea polițiștilor ca nu poate sa respire, relateaza Reuters. Incidentul…

Atac violent la Bordeaux. O persoana a murit, alta a fost ranita; atacatorul a fost impușcat

22:55, 10.04.2024 - O persoana a murit și alta a fost ranita in urma unui atac cu cuțitul in Bordeaux. Atacatorul a fost impușcat de polițiști. La fața locului, au ajuns numeroase forțe de securitate. Incidentul a avut loc miercuri seara, potrivit TF1.

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

O persoana a murit intr-un accident pe DN 72 intre o mașina și un TIR. Traficul a fost blocat in zona

17:15, 06.03.2024 - Incidentul s-a produs, miercuri, 6 martie, pe drumul național DN 72, in afara localitații Dragodana, județul Dambovița, dupa ce o mașina a intrat in coliziune cu un ansamblu rutier, informeaza Agerpres.„Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au constatat ca s-a produs o coliziune intre un ansamblu…

Crima șocanta. Un barbat și-a impușcat 12 rude. Au fost uciși tatal sau, un unchi și mai mulți copii

16:21, 17.02.2024 - Un barbat a recurs la un gest ingrozitor, in urma cpreia 12 persoane au murit. Acestea erau rudele sale, iar printre persoanele care au murit se numara tatal sau, unchiul și mai mulți copii. Barbatul a creat un adevarat masacru.


Ce parere ai despre aceasta stire?