Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un băiat din Marea Britanie care a stat 11 luni în comă s-a trezit și nu știe nimic despre pandemia de Covid-19

Publicat:

Un baiat care a stat 11 luni in coma s-a trezit și nu știe nimic despre coronavirus și despre schimbarile pe care pandemia le-a adus in toate colțurile lumii, chiar daca a contractat de doua ori virusul. Acum familia se gandește cum ii va explica tanarului ce este Covid-19 și cum a afectat toata planeta Pamant in timp ce el era inconștient.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avertismentul unui medic: Superbacteriile rezistente la antibiotice ar putea ucide mai multi oameni decat pandemia

17:01, 14.05.2024 - Fostul director medical al Angliei, prof. Dame Sally Davies, spune ca pandemia de Covid va parea „minora" fața de ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice.

Pericolul superbacterilor rezistente la medicamente. Pandemia de Covid ar putea parea „minora”, avertizeaza experții

17:35, 13.05.2024 - Pandemia de COVID-19 va parea „minora” in comparație cu amenințarea pe care o reprezinta pentru omenire creșterea numarului de superbacterii rezistente la medicamentele actuale, a avertizat prof. Dame Sally Davies, fostul medic șef al Angliei.

Amenințarea tacuta mai grava decat pandemia. Milioane de vieți ar putea fi pierdute

15:11, 13.05.2024 - Oamenii de știința lanseaza un avertisment grav: o amenințare se strecoara pe langa noi, cu potențialul de a depași cu mult efectele tragice ale pandemiei Covid. Milioane de vieți ar putea fi pierdute daca nu se iau masuri.

EFECTELE VACCINARII  Vaccinul Astra Zeneca retras de pe piața

17:21, 08.05.2024 - Vaccinul AstraZeneca impotriva Covid-19 nu mai este folosit in Marea Britanie sau Europa The post EFECTELE VACCINARII  Vaccinul Astra Zeneca retras de pe piața first appeared on Informatia Zilei .

O cunoscuta nutritionista din Romania s-a trezit cu masina ingropata in pamant. Pe cine da vina: „Ceva ma tragea in jos” FOTO EXCLUSIV

16:06, 18.04.2024 - Codruța Pantelimon s-a trezit cu mașina ingropata in pamant, pe strada, in dimineața zilei de joi, 18 aprilie 2024. Incidentul a șocat-o pe nutriționista, care acuza firma ce s-a ocupat de schimbarea țevilor de apa de lipsa de profesionalism: „Au acoperit cu pamant, fara a consolida baza cu piatra”.…

Doi soți din Marea Britanie s-au trezit divorțați din greșeala, pentru ca un avocat le-a incurcat dosarul

18:30, 15.04.2024 - Un cuplu din Marea Britanie a divorțat din greșeala, dupa ce angajații unei firme de avocatura au dat un click greșit pe computer. Instanața a decis acum ca decizia de divorț nu poate fi anulata, relateaza The Guardian.

Povestea romanului care spala mașinile regelui Charles. „M-am trezit, intr-o zi, cu un telefon de la oamenii lui“

14:16, 11.04.2024 - Un tanar din Tecuci (Galați) plecat sa munceasca in Marea Britanie și-a deschis propria firma, iar seriozitatea și munca de calitate l-au adus in postura de a spala in prezent mașinile Casei Regale, dar și pe cele ale altor celebritați din insula.

Aventura unor turiști in inima Munților Șureanu. „Ne-am trezit la 300 de metri sub pamant” VIDEO

17:05, 23.03.2024 - Munții Șureanu ofera oaspeților sai o mulțime de locuri uimitoare. Aici sunt cetațile dacice din Hunedoara, sate pitorești ale pastorilor și numeroase peșteri spectaculoase. Munții pastreaza insa amprenta vechilor mine abandonate.


Ce parere ai despre aceasta stire?