Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avocat aruncă BOMBA. Cristi Borcea, băgat la puşcărie de AMANTĂ

Publicat:

i-a achitat pe 3 aprilie 2012 pe cei opt inculpați in , motivand ca "fapta nu exista".

"Aceea a fost marea greșeala, sa-i spunem așa, in acel celebru dosar. Daca le-ar fi dat pedepse cu suspendare, nimeni n-ar mai fi facut, probabil, niciun apel și nu se ajungea la condamnarile cu executare care s-au dat mai tarziu. Dar cum sa spui ca fapta nu exista, cand erau atatea probe?", a declarat Ion "Puiu" Ionescu pentru Libertatea.

CITESTE SI recunoaste RELATIA AMOROASA cu . In plus, l-a DENUNTAT ca i-ar fi dat…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Beach, please! 2024 arunca plaja de la Costinești in aer, cu cei mai HOT artiști internaționali. Annita este doar unul dintre numele grele ale acestei ediții bomba!

12:00, 11.04.2024 - Anitta, artista momentului, este cap de afiș la ,,Beach, please!” 2024. Regina twerk-ului brazilian pune Costineștiul pe harta turneului sau mondial și vine pentru prima oara in Romania! Alaturi de ea, trapperi și rapperi consacrați precum Wizz Kalifa, Gucci Mane și Ice Spice ajung tot pentru prima…

Vlad Pascu ramane dupa gratii: „Imi asum fapta respectiva, incerc sa merg mai departe“ VIDEO

17:10, 09.04.2024 - Judecatorii din Mangalia au prelungit cu inca 30 zile arestul preventiv pentru Vlad Matei Pascu, tanarul de 19 ani care a urcat drogat la volan și a omorat doi studenți cu mașina, la ieșire din localitatea 2 Mai (Constanța).

Marea Britanie ar putea parasi CEDO! Premierul Rishi Sunak ține cu dinții de planul Rwanda și arunca 'bomba'

12:25, 04.04.2024 - Controlul imigratiei este mai important decat "apartenenta la o instanta straina", a declarat premierul britanic Rishi Sunak, in cel mai puternic indiciu de pana acum ca ar putea sustine parasirea Conventiei Europene a Drepturilor Omului (CEDO), relateaza DPA, conform AGERPRES.

(VIDEO) Craiova: A ajuns dupa gratii, dupa ce a furat telefonul unei fetițe

11:45, 21.03.2024 - Un tanar de 19 ani, din municipiul Craiova, a ajuns, ieri, dupa gratii, dupa ce a furat telefonul unei fetițe de 11 ani. In seara zilei de 31 august 2023, ora 22.30, politistii au fost sesizati de o femeie, din municipiul Craiova, ca o persoana necunoscuta i-ar fi sustras telefonul mobil nepoatei sale,…

Adrian Porumboiu l-a atacat brutal și pe Dumitru Dragomir: „Ba, ești nebun! Becali te-a dat afara, suna din 3 in 3 ore din pușcarie!”

13:30, 29.02.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) l-a atacat pe fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cel care l-ar fi acuzat ca ar fi avut un rol important in schimbarea sa de la conducerea FRF, in 2014. De-a lungul timpului, Dragomir a spus ca „cel mai mare dușman al meu a fost Porumboiu,…

Barbatul din Centru Vechi, luptator MMA, care a batut o fata de 26 de ani pana a bagat-o in coma, a fost reținut. Atacatorul și-a recunoscut fapta

19:45, 26.02.2024 - Au aparut noi detalii in cazul barbatului din Centru Vechi, luptator MMA, care a batut o fata in varsta de 26 de ani pana a bagat-o in coma. Acesta a fost reținut, in urma cu puțin timp, de oamenii legii. De asemenea, el și-a recunoscut fapta in fața polițiștilor. Iata ce se va intampla cu acesta acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?