Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion de vânătoare rusesc, trimis să intercepteze un avion german, deasupra Mării Baltice

Publicat:

Armata rusa a anuntat miercuri ca a trimis un avion de vanatoare pentru a intercepta o aeronava a Marinei germane, care se apropia de granita deasupra , fara a provoca niciun incident, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion de vanatoare cu inteligența artificiala ține pasul cu un pilot uman

13:05, 04.05.2024 - Un avion de vanatoare cu inteligența artificiala a ținut pasul cu un pilot uman in timpul unui zbor de testare istoric al Forțelor Aeriene Americane. Forțele aeriene americane testeaza avioanele F-16 dotate cu inteligența artificiala in scenarii de antren

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

VIDEO Primele trei avioane F-16 Fighting Falcon achiziționate din Norvegia, recepționate la Campia Turzii

08:26, 20.04.2024 - Primele trei avioane F-16 Fighting Falcon achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat astazi in Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu”, de la Campia Turzii, Trei aeronave (nr – 1622, 1628, 1629) F-16 Fighting Falcon achiziționate de Romania de la Regatul Norvegiei au aterizat vineri, 19 aprilie,…

Un misterios avion american de lux, echipat și adaptat de catre armata americana, zarit in vestul Romaniei

03:05, 20.04.2024 - Un avion de lux a fost echipat și adaptat de catre armata americana pentru a efectua misiuni de aparare antiaeriana. In prezent, acest avion se angajeaza in operațiuni de colectare a informațiilor deasupra vestului Romaniei.

Armata ucraineana declara ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3, capabil sa transporte arme nucleare

11:30, 19.04.2024 - Armata ucraineana a declarat ca a doborat un bombardier strategic rusesc Tu-22M3 in urma unui atac al Rusiei cu rachete si drone asupra oraselor ucrainene la primele ore ale zilei de vineri, relateaza Reuters.

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Ministrul Apararii spune ca Romania poate rezista unui atac rusesc: „Statul face eforturi ca sa avem o armata funcționala”

21:10, 10.03.2024 - Romania poate rezista unui atac din partea Rusiei, este de parere ministrul Apararii, Angel Tilvar. Intr-un interviu pentru emisiunea Briefing de la Digi24, acesta a afirmat ca statul roman face eforturi pentru a avea o „armata funcționala”.


Ce parere ai despre aceasta stire?