Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion de luptă american F-16 s-a prăbuşit în Marea Galbenă, pilotul a reușit să se catapulteze

Publicat:

Un avion de lupta american F-16 s-a prabusit in luni, in Coreea de Sud, in cursul unui exercitiu de antrenament. Pilotul a reusit sa se catapulteze și a fost salvat, a informat agentia de presa Yonhap.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

Un avion de lupta chinez a lansat rachete de semnalizare catre un elicopter autralian. Premierul Anthony Albanese: „comportament inacceptabil”

07:20, 07.05.2024 - Premierul australian Anthony Albanese a denuntat marti Beijingului comportamentul „inacceptabil" al unui avion de lupta chinez care ar fi lansat rachete de semnalizare in calea unui elicopter al marinei australiene deasupra apelor internationale, relateaza AFP.

Cu ce avion a plecat Klaus Iohannis in SUA. Președintele va fi premiat cu „Oscarul de la Washington”

11:00, 06.05.2024 - Președintele Klaus Iohannis a plecat luni dimineața intr-o calatorie in SUA, la bordul unui avion privat de lux, cu care a mers anul trecut in Emiratele Arabe și in turneul din Africa, dar și in aprilie 2024 in Coreea de Sud, potrivit Boarding Pass.

Lux pana la capat! Nu-i suporta in avion! Jupanul și-a trimis miniștri cu alte avioane!

11:05, 25.04.2024 - In ciuda controverselor iscate, președintele Romaniei folosește aceeași aeronava privata de lix și pentru vizita oficiala pe care o desfașoara zilele acestea in Coreea de Sud. Klaus Iohannis a zburat spre Seul (Coreea de Sud) cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg,…

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

09:51, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale. 

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Romania – Anglia, LIVE VIDEO, in AntenaPLAY (06:00)! „Tricolorii” lupta pentru optimile Campionatelor Mondiale pe echipe

03:05, 21.02.2024 - Romania – Anglia, duelul din play-off-ul Campionatelor Mondiale pe echipe din Coreea de Sud, va fi live in AntenaPLAY, de la ora 06:00. „Tricolorii” lupta pentru optimile competitiei de la Busan, competitie care ii poate duce la Jocurile Olimpice. Romania s-a calificat dramatic in play-off-ul Campionatelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?