Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un alt violator, care a abuzat sexual mai mulți copii, a fost arestat! Poliția Cluj, acuzată că ar fi ascuns informația!

Publicat:

Un alt caz șocant a fost facut public. In urma cu cateva zile, porcurorii de la Parchetul de pe langa au solicitat emiterea unui mandat de arestare pe numele unui barbat care este acuzat ca a abuzat sexual de mai mulți copii, de mai multe ori. Mai mult decat atat, foaiatransilvana.ro susține ca [...] alt violator, care a abuzat sexual mai mulți copii, a fost arestat! Poliția Cluj, acuzata ca ar fi ascuns informația! apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Divort rasunator, dupa 20 de ani de mariaj. E evenimentul anului in showbiz, Kevin Costner va plati o pensie uriasa pentru cei trei copii

20:20, 21.02.2024 - E evenimentul anului la Hollywood! Kevin Costner și Christine Baumgartner au decis sa dea divorț, dupa aproape doua decenii de mariaj. Desparțirea a fost oficializata la finalul saptamanii trecute. Actorul va trebui sa plateasca o pensie alimentara uriașa pentru cei trei copii. Kevin Costner și Christine…


Ce parere ai despre aceasta stire?