Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Umberto Eco va fi înmormântat marţi, la Milano

Publicat:

Filosoful italian , decedat la 84 de ani, va fi înmormântat marti, în orasul Milano. Funeraliile se vor desfasura, printr-un ceremonial laic, la , informeaza site-ul ziarului , anunta Mediafax.

Ceremonia funebra laica va avea loc marti, la ora 15.00, în , un edificiu din secolul al XV-lea pe care îl vedea de la fereastra casei sale, arata presa italiana. Sotia celebrului filosof italian, Renate, si fiica acestuia, Carlotta, nu au facut nicio declaratie pentru presa, lunând însa…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Costel Corduneanu, mesaj sfașietor dupa ce interlopul a fost inmormantat ieri: „Legenda și eroul nostru”. Grațiela s-a dezlipit cu greu de sicriu

16:45, 20.04.2024 - Ieri a fost, de departe, cea mai grea zi pentru familia lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane. Soția lui, Grațiela, sufera cumplit de cand Costel Corduneanu, iar la inmormantare s-a putut dezlipi cu greu de sicriu.

Soția lui Costel Corduneanu, copleșita de durere cu o zi inainte ca interlopul sa fie inmormantat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum maine

16:45, 18.04.2024 - Momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a avut loc a doua zi de priveghi, iar maine, interlopul va fi condus pe ultimul drum. In cele doua zile, sute de persoane au venit și i-au adus un ultim omagiu. Soția lui, Grațiela, este copleșita de durere.

Acces Direct. Mariana, in razboi cu soția fratelui ei decedat. Femeia o acuza pe cumnata ca vrea sa puna mana pe averea mamei ei

17:45, 21.03.2024 - Mariana este revoltata, dupa ce soția fratelui ei decedat ar fi incercat sa puna mana pe casa in care a locuit o buna perioada cu barbatul. Cumnata ei și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva și are deja și un alt copil cu altcineva.

Mii de persoane la funeraliile lui Navalnii, inmormantat sub acordurile „My Way” si scandarile „Rusia va fi libera!”

13:15, 02.03.2024 - Mii de simpatizanti ai opozantului rus Aleksei Navalnii s-au adunat vineri in cartierul Mariino, din suburbia de sud-est a Moscovei, pentru a-l conduce pe ultimul drum, in pofida riscurilor de a fi arestati si a unui dispozitiv urias de politisti.

Rusia: Mii de persoane la funeraliile lui Navalnii, inmormantat sub acordurile „My Way” si scandarile „Rusia va fi libera!”

12:20, 02.03.2024 - Mii de simpatizanti ai opozantului rus Aleksei Navalnii s-au adunat vineri in cartierul Mariino, din suburbia de sud-est a Moscovei, pentru a-l conduce pe ultimul drum, in pofida riscurilor de a fi arestati si a unui dispozitiv urias de politisti.

Ce decizie a luat soția lui Gabi Stangau, la o saptamana de cand violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan sufera cumplit: „Voi incerca sa...”

16:35, 28.02.2024 - In urma cu o saptamana, Gabi Stangau a fost inmormantat. Familia sufera cumplit și cu greu iși poate reveni din șocul pierderii. Soția violonistului, Diana Berințan, este distrusa de durere. Decizia pe care a luat-o tanara de curand, dupa moartea barbatului iubit.

Kanye West și soția sa, o noua apariție controversata. Cum au aparut pe strazile din Milano: „Dați-i afara din țara!”

12:35, 28.02.2024 - Kanye West și soția sa au bifat o noua apariție controversata in Milano. In timp ce partenerul ei a fost acoperit din cap pana in picioare, Bianca Censori s-a afișat intr-o ținuta care i-a lasat la vedere extrem de multa piele. Iata imaginile cu cei doi care s-au viralizat rapid!

Soția lui Gabi Stangau, prima imagine dupa ce violonistul a fost inmormantat. Diana Berințan, distrusa de durere: „Te iubesc toata viața mea” / FOTO

17:45, 24.02.2024 - Miercuri, Gabi Stangau a fost condus pe ultimul drum. Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu. Rude, prieteni, dar și oameni simpli l-au plans pe violonist. Soția lui, Diana Berințan, iși revine cu greu din șocul pierderii.


Ce parere ai despre aceasta stire?