Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Uluitor! Ce spune despre tine faptul că îți plac alimentele amărui

Publicat:

Potrivit rezultatelor studiului realizat la Universitatea din Innsbruck, amatorii de gust amar ar fi mai inclinați decat cei care prefera gusturile dulce, sarat sau acru spre sadism, machiavelism, narcisism și psihopatie. Tot printre ei s-ar afla mai des egoiști, vanitoși și oameni carora le place sa ii vada suferind pe semenii lor.

Studiul s-a desfașurat pe un eșantion de persoane (barbați și femei), carora le-au fost oferite produse cu diferite gusturi (dulce, sarat, acru sau amar). Cercetatorii le-au cerut sa stabileasca o ierarhie a preferințelor, supunandu-le apoi unui chestionar…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosila gigant: descoperirea uimitoare a unui delfin preistoric monstruos, dezvaluie unul din secretele Amazonului!

16:20, 31.03.2024 - In fascinanta calatorie a cercetatorilor prin istoria Pamantului, fiecare fosila descoperita reprezinta o fila noua din povestea vremurilor trecute. Aceste relicve fara varsta dezvaluie secrete uluitoare ale ecosistemelor acvatice care au populat planeta in epoci indepartate. Cand cercetatorii au descoperit…

Nou in știința: Ce determina geniul unei persoane

02:30, 29.03.2024 - In cadrul unui studiu realizat de o echipa internaționala de oameni de știința de la Institutul Max Planck pentru Estetica Empirica (Germania) și de la Universitatea din Toronto (Canada), a fost analizat ADN-ul marelui compozitor Ludwig van Beethoven. Acest studiu a fost realizat pentru a ințelege mai…

Revoluționar! Un simplu test de sange ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc o boala mortala fara sa știe

16:45, 25.03.2024 - Un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc tuberculoza (TBC) fara sa știe este aproape de a fi dezvoltat, oferind o speranța majora pentru combaterea acestei boli mortale. Cercetatorii de la Universitatea din Southampton au identificat un grup de șase markeri biologici…

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…

Bateriile cu apa ar putea rezolva problema globala a energiei

19:40, 11.03.2024 - Bateriile cu apa, mai ieftine și reciclabile, ar putea rezolva problema energiei Oamenii de știința au dezvoltat o „baterie cu apa”, propunand o alternativa mai sigura și ecologica. Aceasta este realizata prin inlocuirea electroliților chimici periculoși utilizați in bateriile comerciale cu apa, scrie…

Acțiune TRUCK&BUS in județul Alba, timp de 7 zile. Rezultatele controalelor efectuate de catre oamenii legii

12:10, 27.02.2024 - Polițiștii rutieri din județul Alba au acționat pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane și marfa, iar pentru abateri constatate au aplicat 182 de amenzi. Activitatea de control s-a desfașurat, pe parcursul a 7 zile, in cadrul acțiunii TRUCK&BUS, desfașurata la nivel național.…

Peste 3.000 de persoane, blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius

14:50, 26.02.2024 - Peste 3.000 de persoane sunt blocate la bordul unui vas de croaziera in largul insulei Mauritius din Africa de Est din cauza unei potentiale epidemii de holera, transmite luni agentia DPA, citata de  Agerpres . In urma unei serii de cazuri de simptome gastrointestinale aparute la bordul Norwegian Dawn,…

Rezultatele celui mai amplu studiu post-vaccinare anti-COVID. Ce probleme medicale pot aparea dupa vaccinare

11:45, 23.02.2024 - Cel mai amplu studiu pana in prezent privind vaccinurile impotriva COVID a analizat problemele medicale in randul a aproape 100 de milioane de persoane imunizate. Studiul, care a analizat siguranța vaccinurilor anti-COVID-19, aduce in atenție posibile conexiuni intre administrarea acestora și creșteri…


Ce parere ai despre aceasta stire?