Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORA:Tânăr de 27 de ani, bătut crunt, luat cu elicopterul S.M.U.R.D!

Publicat:

AGRESIUNE…Un tanar de 27 de ani, din Vaslui a fost lovit cu bestialitate și abandonat in strada. Acesta a fost descoperit in aceasta dimineața in jurul orei 04.00, in zona cartieului 13 Decembrie, la intersecția strazilor cap. Filorte și Berzelor. Tanarul a suferit un traumatism cranio-facial sever, și se afla in stare grava. Acesta a [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul preot Daniel Balaș, batut crunt in trafic dupa o șicanare. Agresorul e cautat de polițiști

15:40, 02.06.2024 - Fostul preot Daniel Balaș a fost batut dupa o șicanare in trafic pe Bulevardul Mamaia din Constanța. Conform acestuia, Mario Tudora, presupusul agresor, l-ar fi batut dupa ce Daniel Balaș l-ar fi reclamat pentru ca nu a livrat mai multe piese auto comandate pentru un Lamborghini.

Marturisirea șocanta a barbatului care l-a batut crunt cu biciul pe copilul de 10 de ani, din Galați. Cum și-a scuzat gestul: ”M-a gasit si nervos”

11:00, 16.05.2024 - Un copil a ajuns la un pas de moarte, dupa ce a fost batut crunt de un nașul și varul sau, dupa ce ar fi speriat un cal. L-au lovit fara mila cu un bici și i-au provocat rani foarte grave. Unul dintre cei care l-au batut a facut o marturisire șocanta, cu car a incercat sa iși motiveze gestul!

Un primar PSD, batut crunt de contracandidatul de la PNL: Edilul a fost internat in spital

13:40, 15.05.2024 - Primarul comunei Redea din judetul Olt, Dan Bala (PSD), sustine ca a fost lovit si injurat pe strada de candidatul PNL la functia de edil-sef al comunei. El afirma ca a suferit mai multe traumatisme craniene, dar a fost externat de la Spitalul din Caracal. Politistii au deschis un dosar penal in acest…

Acces Direct. Narcis, batut crunt și mutilat pentru tot restul vieții, de un barbat periculos. A facut dezvaluiri cutremuratoare: ”M-am trezit langa...” / VIDEO

18:15, 25.04.2024 - Narcis a fost victima unui barbat periculos, care l-a batut crunt in apropierea unui club și l-a lasat mutilat pe viața. La trei ani de la ororile prin care a trecut, tanarul vrea sa se faca dreptate, iar agresorul sau sa plateasca pentru ce a facut. Narcis și mama lui au facut declarații ingrozitoare.

Pompier care facea taximetrie, batut de clienti. Incaierarea a dus la rasturnarea mașinii

19:15, 23.04.2024 - Un pompier din Vaslui, care facea taximetrie in timpul liber, a fost victima unei agresiuni in urma careia a fost la un pas sa-și piarda viața. Tanarul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, in condițiile in care clienții din taxi au inceput sa il loveasca și sa traga de volan.

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

O femeie angajata in Armata, arestata preventiv! Și-a batut crunt fetita de doua luni

12:40, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.La data de 14.04.2024,…

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!


Ce parere ai despre aceasta stire?