Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ Brenda, din serialul Beverly Hills 90210, a fost diagnosticată cu cancer în ultimul stadiu

Publicat:

Actrita americana , star al serialului TV " 90210", a anunțat ca a fost diagnosticata cu o forma agresiva de cancer și ca este in ultimul stadiu, potrivit tmz.com.

In varsta de 48 de ani, actrița s-a luptat doi ani cu un cancer mamar și a anunțat ca a scapat de aceasta boala in aprilie 2017. Doherty a spus, totuși, atunci, ca exista posibilitatea ca acest cancer sa revina.

Citește și: Rareș Bogdan, replica dura pentru : V-a dat Dragnea lecții de comunicare din inchisoare?

Actrița a facut publice informațiile despre boala sa in timpul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul ei

22:00, 16.04.2024 - Sacrificiu de mama! Cazul care a emoționat o țara intreaga. O tanara diagnosticata cu cancer și-a dat viața pentru copilul eiAzzurra Carnelos, o italianca in varsta de 33 de ani, a fost diagnosticata cu cancer la san in anul 2019. In urma tratamentului, tanara reușise sa iasa invingatoare in lupta…

Motivul pentru care Shannen Doherty nu a avut copii. „Brenda” din Beverly Hills 90210 are cancer in stadiu terminal

13:55, 09.04.2024 - Shannen Doherty trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are cancer in stadiul terminal la san. Actrița are și metastaze la creier, iar in urma cu un an, a pus punct unui capitol important din viața ei. A divorțat dupa 11 ani de casnicie.

Scandal cu taxa pe boala. Asociațiile pacienților: „Boli cronice nu inseamna doar cancer”

21:15, 05.04.2024 - Scandal cu taxa pe boala intre Guvern și pacienți, dar și intre Guvern și opoziție! Deși se vehicula ideea ca, ajunsa la deputați, taxa pe boala va fi eliminata la pacienții oncologici, cei cronici și la femeile gravide, premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi in ședința de Guvern scutirea de la plata…

Ciolacu anunța eliminarea „taxei pe boala” pentru gravide și bolnavii de cancer

11:50, 04.04.2024 - Marcel Ciolacu a anunțat joi in ședința de Guvern o Ordonanța de urgența pentru scutirea de la plata contributiei pentru indemnizatiile de concediu medical in cazul mamelor cu copii bolnavi, a gravidelor, a pacientilor cu afectiuni oncologice si a cazurilor de urgenta. 

Bolnava de cancer in stadiul 4, actrița Shannen Doherty se pregatește de moarte și a inceput sa-și vanda bunurile

17:21, 03.04.2024 - Vedeta din „Beverly Hills 90210” Shannen Doherty are cancer in stadiul 4 și spune ca a inceput sa renunțe la bunurile materiale pentru a se putea concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta etapa.

Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales. Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer: "In timpul operației abdominale..." 

13:25, 27.03.2024 - Dupa saptamani intregi de speculații, Kate Middleton a declarat ca a fost diagnosticata cu cancer și a punctat ca urmeaza o chimioterapie preventiva. Ce ar fi declanșat, de fapt, boala prințesei de Wales.

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

Regele Charles al III-lea a primit 7.000 de scrisori, dupa anunțul privind diagnosticul de cancer

06:20, 26.02.2024 - Palatul Buckingham publica un video cu monarhul britanic și numeroasele scrisori cu mesaje de susținere adresate in ultimele saptamani. Regele Charles al III-lea a primit peste 7.000 de scrisori de susținere dupa anunțul legat de boala de care sufera, facut la inceputul acestei luni, transmite BFMTV…


Ce parere ai despre aceasta stire?