Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimă oră! Accident pe strada Marghiloman. Trei mașini implicate

Publicat:

Traficul este dirijat la intersectia strazilorilor Marghiloman și Culturii. „Accident rutier, din primele date s-ar parea ca este vorba despre o coliziune intre 3 autoturisme.” , anunța Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldebuzau.ro…  

Sursa articol: jurnaluldebuzau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav langa Ploiești. Au fost implicate opt persoane, șase mașini și un TIR plin cu balast

18:45, 20.05.2024 - Un accident rutier in care au fost implicate opt persoane, șase mașini și un TIR plin cu balast a avut loc, luni, pe DN1, in Barcanești. Traficul este blocat pe sensul catre București, fiind dirijat pe o strada adiacenta.

Accident cu patru mașini implicate, intr-o intersecție din Buzau. Doua femei au ajuns la spital

15:16, 17.05.2024 - Articolul Accident cu patru mașini implicate, intr-o intersecție din Buzau. Doua femei au ajuns la spital se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Doua șoferițe s-au ales cu rani pe tot corpul iar patru mașini au fost avariate intr-un accident rutier produs, vineri, la orele amiezii, la intersecția…

Accident cu patru mașini avariate intr-o intersecție din Buzau. Doua femei au ajuns la spital

14:55, 17.05.2024 - Doua șoferițe s-au ales cu rani pe tot corpul, iar patru mașini au fost avariate intr-un accident rutier produs, vineri, la orele amiezii, la intersecția dintre strada Crizantemelor și strada Pacii, din municipiul Buzau.

Accident in orașul Buzau. ,,Doua persoane sunt evaluate medical”

13:05, 17.05.2024 - Trafic dirijat la intersecția dintre strada Crizantemelor și strada Pacii, in municipiul Buzau, in urma unui accident rutier, anunța IPJ Buzau. ,,Din primele date este vorba despre o coliziune intre doua autovehicule implicate. In acest moment doua persoane sunt evaluate medical.” , transmite Biroul…

Accident la Nișcov. Impact intre doua mașini

21:35, 13.05.2024 - Trafic dirijat pe DJ100 H, in Nișcov, in urma unui accident. ,,Din primele date de la fața locului un autovehicul condus pe direcția Vernești catre Nișcov de un șofer de 54 de ani, din Maracineni, a intrat in coliziune cu o mașina condusa de un șofer de 40 de ani, din Vernești. Accidentul s-a soldat…

Grav accident la Maracineni. Trafic blocat

18:05, 10.05.2024 - Traficul a fost blocat in aceasta dupa-amiaza pe DN2 E85, in Maracineni, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date de la fața locului un autovehicul a surprins și accidentat un pieton.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Revenim cu detalii.

Accident la Merei. Coliziune intre doua mașini

10:26, 01.05.2024 - Trafic dirijat, in aceasta dimineața, pe DJ 203G, spre Merei, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre doua autovehicule, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” , precizeaza Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?