Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ! Accident grav la Mărăcineni!

Publicat:

Un grav accident de circulație s-a produs in urma cu puțin timp pe E85, la Maracineni. In eveniment ar fi implicate un autocar și un autoturism. Surse din teren confirma ca exista o victima inconștienta. IPJ Buzau nu are date [...] citește mai mult Post-ul ULTIMA ORA! Accident grav la Maracineni! apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe reporterbuzoian.ro…  

Sursa articol: reporterbuzoian.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe DN 10, in zona Siriu. ,,Doua persoane sunt evaluate medical”

13:05, 02.05.2024 - Trafic dirijat pe DN10, in Gura Siriului, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este un singur autovehicul implicat, doua persoane sunt evaluate medical la acest moment.” , transmit reprezentanții IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident in municipiul Buzau | Doua victime

16:30, 25.04.2024 - Traficul se desfașoara dirijat pe bulevardul Unirii, la intersecția cu strada Prutului, din cauza unui accident rutier. Din primele date, ar fi vorba de o coliziune intre doua autovehicule implicate. In acest moment doua persoane sunt evaluate medical. Vom reveni cu detalii!

Accident in zona Restaurant „Garden” | Ambulanța, poliția și pompierii sunt la fața locului

17:25, 31.03.2024 - Un eveniment rutier in care ar fi implicate doua autovehicule s-a produs, in urma cu puțin timp, in zona restaurantului Garden situat la ieșirea din Buzau spre Maracineni. Din informațiile noastre, impactul s-ar fi produs chiar in curba din zona restaurantului. La fața locului au ajuns rapid mai multe…

Accident in Maracineni, pe DJ 203K. Pieton ranit

12:40, 26.03.2024 - Trafic dirijat pe DJ203K, in Maracineni, in urma unui accident rutier, anunța reprezentanții IPJ Buzau. ,,Se pare ca un autovehicul a surprins și a accidentat un pieton, acesta fiind evaluat medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ.

(UPDATE) Accident pe Calea Eroilor din Buzau

14:51, 03.03.2024 - UPDATE Pe sensul de mers B-dul Unirii – Calea Eroilor traficul este ingreunat. *ȘTIRE INIȚIALA Trafic dirijat pe Calea Eroilor, in municipiul Buzau, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau. ,,Se pare ca sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane…

Accident pe Calea Eroilor din Buzau

14:35, 03.03.2024 - Trafic dirijat pe Calea Eroilor, in municipiul Buzau, in urma unui accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza, anunța IPJ Buzau. ,,Se pare ca sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane sunt evaluate medical.” , precizeaza aceeași sursa. Vom reveni cu detalii.

Accident cu trei victime pe Calea Eroilor

14:30, 03.03.2024 - La ora redactarii acestei știri, traficul se desfașoara dirijat pe Calea Eroilor din municipiul Buzau, din cauza unui accident rutier. Surse de la fața locului transmit ca in eveniment sunt implicate doua autovehicule. La acest moment, trei persoane sunt evaluate medical. Vom reveni cu amanunte.

Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera, decedat intr-un accident de elicopter

07:11, 07.02.2024 - Fostul presedinte chilian Sebastian Pinera a murit, marti, intr-un accident de elicopter, in sudul tarii, a anuntat site-ul local de stiri La Tercera, citat de Reuters. Surse guvernamentale citate de La Tercera au indicat ca in elicopter se aflau patru persoane si trei au fost „gasite de catre primii…


Ce parere ai despre aceasta stire?